Sluiting Grote Clubactie 2018

Het einde van de Grote Clubactie nadert. Probeer nog snel de laatste loten te verkopen. De lotenboekjes kunnen uiterlijk tot half november ingeleverd worden door ze af te geven aan Nelie Sterrenburg of Coby Blom of ze in de daarvoor bestemde box in de Commissiekamer te doen. Je kunt je verkoopboekje ook inleveren, als deze nog niet helemaal vol is.

Deelnemers aan de Grote Clubactie kunnen fraaie prijzen winnen, maar je profiteert ook van kortingsacties. Zo kun je op topbloemen.nl €5,- korting op de mooiste bloemen krijgen bij gebruik van de code: clubactie. Kinderen tot en met 13 jaar kunnen tot 12 december aan de Kids-verkoopwedstrijd deelnemen. Daarvoor moet je je wel inschrijven.

Verkoop je als jeugdploeg minstens 50 loten, dan krijg je met het hele team patat en limonade in de kantine. Verder heeft VV Papendrecht extra prijzen beschikbaar gesteld voor de beste lotenverkopers:

1e prijs: Een voetbalshirt van je favoriete club.
2e prijs: Twee bioscoopbonnen.

Dus lever de verkoopboekjes zo snel mogelijk in.

Klik hier voor meer informatie  >>