Terug
Slotdag op zaterdag 22 juni

Op zaterdag 22 juni wordt het seizoen zoals elk jaar afgesloten met de traditionele Slotdag. Zoals eerder gemeld vindt voor personen vanaf JO/MO13 op ons hoofdveld voetvolley plaats. Voor de jongste jeugd tot en met JO11 is weer een zeskamp met diverse luchtkussens en natuurlijk het bekende zwembad! De genoemde activiteiten starten om 13 uur en eindigen rond 17 uur. Daarna zal de uitslag bekendgemaakt worden van de verkiezing van de Speler van het Jaar.

De gehele dag is van alles te verkrijgen aan eten en drinken. Bij mooi weer is drank te koop bij een buitenbar. Verder worden diverse lekkernijen verkocht als suikerspinnen en stokwafels. Op het Rood-Zwarte Plein staan verschillende foodtrucks, waar onder meer patat en gegrilde burgers verkregen kunnen worden. De gegrilde burgers worden verzorgd door Gerse BBQ.

Uiteraard zal ook ruim aandacht besteed worden aan ons naderende jubileum met onder andere een loterij en andere leuke bezigheden. Aan het eind van de middag start het spetterende slotfeest inclusief een zanger. Mis het niet!

Dus tot zaterdag 22 juni. Komt allen!