Schoolvoetbal op 25 april

Het schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Papendrecht wordt dit jaar voor de 59e maal georganiseerd. Hieraan wordt deelgenomen door 9 scholen, die in totaal 32 teams afvaardigen. Het wordt in zijn geheel afgewerkt op donderdag 25 april 2019 op ons sportcomplex. De wedstrijden bij de schoolvoetbaltoernooien worden aangepast aan de nieuwe wedstrijdvormen. Dit betekent, dat de groepen 5/6 zes tegen zes en de groepen 7/8 acht tegen acht spelen, conform de spelregels en veldafmetingen van de nieuwe wedstrijdvormen.

Het toernooi start om 10 uur. Begeleiders dienen zich van tevoren te melden in de Commissiekamer, telefoonnummer: 078-6150106. De finales worden om ongeveer half 3 afgewerkt. De prijsuitreiking vindt plaats, nadat alle wedstrijden gespeeld zijn of na iedere finale. Dit hangt af van de poule, waarin gevoetbald wordt. Na afloop krijgt alle deelnemers een vaantje.

Probeer zoveel mogelijk in voetbaluitrusting naar het Slobbengors te komen. Op de dag zelf wordt voor elke ploeg aangegeven van welke kleedkamer gebruikgemaakt kan worden. Laat geen waardevolle spullen achter. De kleedkamers gaan niet op slot. De kantine is de hele dag geopend. Het is een gewone werkdag voor Fokker. Dat betekent, dat het aantal beschikbare parkeerplaatsen beperkt zal zijn. Kom daarom bij voorkeur lopend of op de fiets. Zet de fiets (op slot!) in onze fietsenstalling. Plaats geen fietsen voor het toegangshek. Dit dient vrij te blijven voor de eventuele komst van hulpdiensten.

We wensen iedereen veel plezier en hopen, dat het een sportieve en gezellige dag wordt.