Samen ruimen we op!

De afgelopen weken zijn we als club door de gemeente en de onderhoudspartij op de vingers getikt. Op en rond onze velden ligt na wedstrijddagen van alles en nog wat. Zo liggen langs de lijn, in of rond de dug-outs flesjes, blikjes, tape en andere troep. Cornervlaggen staan nog op de hoeken, de netten zijn niet opgehaald. Kortom, we gooien onze eigen glazen in.

Maar ook na trainingen worden buiten het afval ook allerlei trainingsattributen gevonden. Dit gaat van pionnen tot hoedjes en hesjes. Een ander fenomeen zijn de trainingsdoelen. De afspraak is dat aan het eind van de training de goals van het veld worden gehaald, zodat de volgende dag de velden in zijn geheel onderhouden kunnen worden. De trainers dienen daarop toe te zien. Helaas blijkt dat niet iedereen zich houdt aan deze afspraken. Voor het geval u het vergeten bent, kunt u hier de Regels Trainingen downloaden  >>

Als bestuur willen wij iedereen dringend verzoeken om zijn en haar verantwoordelijkheid te nemen en niet te denken: een ander ruimt het wel op. Ruim na de wedstrijd de rommel langs de lijn of in de dug-out op. Is het de laatste wedstrijd van de dag, neem dan de vlaggen mee en haal de netten op. Haal na de training de goals van het veld en neem al het trainingsmateriaal mee terug.

We zullen het samen moeten doen.