Terug
RTL komt filmen bij VV Papendrecht

In december zijn de nodige voetbalverenigingen benaderd met de vraag, of ze zouden willen meewerken aan het nieuwe seizoen van Clubliefde op RTL4. In dit televisieprogramma, gepresenteerd door Jochem van Gelder, wordt aandacht besteed aan Nederlandse amateurclubs. Ge√Įnteresseerde clubs werden verzocht te reageren en met redenen aan te geven, waarom ze het stralende middelpunt van de afleveringen zouden willen worden.

Namens VV Papendrecht stuurde Lonneke Michielse, vicevoorzitter van de jeugdcommissie en jeugdcoördinator meisjes, een mail met als redenen, dat onze meisjesafdeling enorm gegroeid is de afgelopen jaren en dat het leuk zou zijn om te komen filmen om het 100-jarig bestaan van de club in het daglicht te stellen. De redactie van het televsieprogramma vond dat een leuke combinatie en liet Lonneke daarom weten, dat VV Papendrecht mee mag doen aan het programma.

Aangezien het jeugdteam, dat centraal zal staan, spelers dient te hebben in de leeftijd tussen de 13 en 16 jaar, zal MO15-1 gevolgd gaan worden. Sanne Komdeur zal als speelster door Jochem van Gelder ondervraagd worden namens de meisjesploeg. Haar moeder zal als enthousiaste ouder meedoen als spreker langs de lijn. Tevens zullen Monique Klooster en Lonneke Michielse namens de meisjesafdeling in beeld komen. Daarnaast komen in het programma markante personen aan bod, die veel doen voor een club. Dit zijn erevoorzitter Bram Blom en Jop van der Lee, voorzitter van de supportersvereniging. Verder zal voorzitter Hans Jonker spreken tijdens de opnames. Bo Jonker zal als jeugdscheidsrechter een interview geven.

De dag van de opname is zaterdag 7 maart. MO15-1 speelt dan vanaf 12.30 uur tegen Dubbeldam MO15-1. Tevens zal gefilmd worden tijdens de wedstrijd van Papendrecht 1, die om 14.30 uur start.