Rovanda nieuw lid Business Club

De Business Club van voetbalvereniging Papendrecht heeft er met Rook van Dalen van Rovanda weer een nieuw lid bij. Rook van Dalen is in 1970 als leerling-monteur begonnen bij Van Rossum aan de Eilandstraat in Papendrecht. Nadat hij was opgeklommen tot chef werkplaats, heeft hij in 1989 het bedrijf overgenomen en werd de naam ervan veranderd in Rovanda Handel en Techniek B.V. Het heeft twee vestigingen: één aan de Ketelweg 33 in Papendrecht en één aan de Nijverheidsweg 1 in Groot-Ammers.

Rovanda is een bedrijf dat uiteenlopende benodigdheden levert aan de technische branche. Van gereedschappen, machines en onderdelen tot bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Voor alles wat u nodig heeft om uw werk vakkundig en veilig te doen, kunt bij de mensen van Rovanda terecht. Ze voeren zelfs reparaties uit op locatie en/of in de werkplaats.

Hoewel Rook van Dalen zich liever snel op zijn motor door het verkeer begeeft en verder weinig met voetbal heeft, is hij toch al sinds jaar en dag sponsor van verschillende voetbalverenigingen. Wij verwelkomen hem dan ook hartelijk als nieuw lid van de Business Club VV Papendrecht.