VV Papendrecht versterkt samenwerking met Rotterdamse Sporticonen

Op donderdagavond 2 mei werd in onze bestuurskamer door de Business Club VV Papendrecht weer een inspirerende bijeenkomst voor zijn leden georganiseerd. Ze werden meegenomen in de wereld waar zaken doen en sportiviteit hand in hand gaan. Eén van de sprekers was zakenman en voetballiefhebber Pim Blokland, die zich onder meer inzet voor de stichting Rotterdamse Sporticonen. Die stichting wil sporthelden uit Rotterdam en omgeving eren én de gezondheid van kinderen uit de regio Rijnmond bevorderen, in het bijzonder die van kinderen uit kwetsbare doelgroepen.

Onze voorzitter Hans Jonker greep de gelegenheid aan om de samenwerking tussen VV Papendrecht en de stichting Rotterdamse Sporticonen te versterken. Dit houdt in, dat onze club voortaan elk jaar gaat deelnemen aan de Coen Moulijn Memorial Cup , de Stefan de Vrij Cup en de Jan Boskamp Cup. Lees meer hierover op de Facebookpagina van Regiorijnmondvoetbal.nl  >>