Stem op VV Papendrecht bij Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Drechtsteden organiseert in 2019 opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne. Onder de deelnemende verenigingen uit de regio wordt liefst 95.000 euro verdeeld. Ook VV Papendrecht doet mee aan de clubkasactie, dé manier voor onze club om geld in te zamelen. Het bedrag dat we met deze actie ophalen, wordt gebruikt voor de activiteiten, die de Jubileumcommissie aan het organiseren is voor ons 100-jarige bestaan in 2020.

Ben jij klant bij en ook (particulier) lid van Rabobank Drechtsteden? Stem op VV Papendrecht en steun daarmee onze clubkas! De stemperiode loopt tot en met donderdag 18 april. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op onze club stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank later dit jaar op onze rekening stort. Dus stem op ons! Als je lid bent van de Rabobank, krijg je een stemcode thuisgestuurd. Hiermee kun je op onze club stemmen via rabobank.nl/drechtsteden.

Dus stem op het bijna 100-jarige VV Papendrecht!