Programmaboekje VV Papendrecht

Voor de vaste supporters is het inmiddels alweer gewoon geworden, maar sinds dit seizoen heeft VV Papendrecht voor het eerst sinds jaren wederom een programmaboekje bij de thuiswedstrijden van het eerste team. Voor elke wedstrijd krijgen de toeschouwers informatie over het bezoekende team, beide wedstrijdselecties, het wedstrijdprogramma, de standen en interessante overige informatie over onze mooie club.

Het programmaboekje kan gratis beschikbaar gesteld worden dankzij onze sponsoren. Speciale dank gaat dan ook uit naar Ron’s Bloemen- & Kadosjop, Van ’t Geloof Kalkzandsteen lijmwerken, DMD Design, Aannemersbedrijf A. Blom en Zonen, TriCasa Vastgoedbeheer, Carrera van de Voort, Eteha Slangtechniek en uiteraard hoofdsponsor NOSUCH.

Voor vragen, suggesties en ideeën kunt u terecht bij onze Communicatiecommissie, e-mail: websitevoetbal@vvpapendrecht.nl.