Presentatiegids De Rode V 2019

Onder aanvoering van de Communicatiecommissie is de afgelopen periode door de nodige vrijwilligers, de Sponsorcommissie, hoofdsponsor NOSUCH en sponsor en uitgever ZPRESS Media Group intensief gewerkt aan de totstandkoming van De Rode V 2019. De nieuwe presentatiegids ligt momenteel bij de drukker. Binnenkort wordt het kleurenmagazine officieel gepresenteerd op ons sportcomplex. In de glossy geeft VV Papendrecht een indruk van wat onze club allemaal te bieden heeft.

Voor informatie op sponsorgebied kunt u contact opnemen met Erwin Schuil, bestuurslid Commerciƫle Zaken en Communicatie, of met de sponsorcommissie. E-mail: sponsor@vvpapendrecht.nl.
Voor algemene informatie kunt u mailen naar de Communicatiecommissie: websitevoetbal@vvpapendrecht.nl.