100 jaar VV Papendrecht

Voetbalvereniging Papendrecht is op 1 augustus 1920 opgericht. Nog even en dan is onze club dus een eeuw oud.
Onze historie is uitgebreid beschreven op onze website  >>

Jubileumlogo

In het kader van het naderende Eeuwfeest is gewerkt aan een speciaal jubileumlogo.

Diverse ontwerpen zijn bekeken en beoordeeld. Eind januari 2019 werd door het bestuur het speciale, door hoofdsponsor NOSUCH ontworpen logo uitgekozen. Het stijlvolle jubileumlogo werd op zaterdagmiddag 2 februari 2019 onthuld in de rust van de wedstrijd Papendrecht – Roda Boys/Bommelerwaard door voorzitter Hans Jonker en jubileumcommissielid Dieter Hasenbein. Een doek met het jubileumlogo hangt aan de muur van ons kleedkamercomplex, aan de kant van het Rood-Zwarte plein.

Eerdere jubilea

In het verleden zijn diverse jubilea uitgebreid gevierd.

Zo werden tijdens de viering van 75 jaar VV Papendrecht onder meer toernooien georganiseerd, een wedstrijd tegen PSV, een speciale Oudejaarsavond op 31 juli, een reünie op een partyboot en niet te vergeten een groots feest in het toenmalige Crest-hotel met optredens van vele artiesten. De oudere leden herinneren zich ongetwijfeld het legendarische voetbalfestijn dat gehouden werd tijdens het 60-jarig jubileum, toen 60 uur lang, dag en nacht, wedstrijden gespeeld werden, waarbij alle leden in actie kwamen.

Het Eeuwfeest

Uiteraard zal ons eeuwfeest niet ongemerkt voorbijgaan.

De Jubileumcommissie, die ambitieuze plannen heeft, begint vorm aan te brengen in het programma ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van VV Papendrecht. Uitvoering van alle plannen kost veel werk en geld, maar levert ook heel veel lol op. Sponsoren, helpen of ideeën? Breng je eigen creativiteit in. Laat die kans niet passeren. Alles is bespreekbaar!

Plannen

Inmiddels zijn de nodige plannen gemaakt.

Hieronder staat een beknopte beschrijving van de tot nu toe bedachte activiteiten. Wil je helpen/meedenken, meld je dan aan bij het Jubileumcommissielid dat bij die activiteit staat aangegeven.

Activiteit Beschrijving Informatie bij en/of aanmelden voor hulp:
  Taptoe Muzikale avond met showkorpsen op het hoofdveld. Martin van Heteren
  Jubileumwedstrijd Jubileumwedstrijd tegen een grote ploeg. Wim Erkelens
  Theateravond Hilarische theatervoorstelling met sketches en/of muziek voor onze leden, uitgevoerd door onze leden. Alles is bespreekbaar. Peter Michielse
  Tentoonstelling Tentoonstelling 100 jaar voetbal in Papendrecht in samenwerking met Stichting Dorpsbehoud. Niels van Heteren
  Jubileumboek Overzicht in boekvorm van 100 jaar
VV Papendrecht.
Niels van Heteren
  Swientie-Tik Wedstrijd om geblinddoekt in een modderpoel zo snel mogelijk een van de twee daarin gedompelde (en bewegende) varkens aan te tikken. Wim Erkelens
  Koeschijten Voorspel waar de koe gaat schijten en win een prijs. Wim Erkelens
  Reünies Reünies in de leeftijdscategorieën 20-40, 40-60 en 60+. Niels van Heteren,
Mathilde Schram,