Terug
Een nieuw merk, een nieuw tenue

In de zomer van 2020 is VV Papendrecht in zee gegaan met een nieuwe kledingleverancier, namelijk Quick Teamwear. Kogros Sport & Fashion is de distributeur van de sportartikelen. Door deze keuze kan de vereniging haar leden voorzien van mooie, eigentijdse kledij en bijbehorende accessoires.

Erwin Schuil, bestuurslid Commerciële Zaken en Communicatie: “In onze kledingtender hebben we aangegeven dat VV Papendrecht alweer heel wat jaren speelt in het unieke, klassieke tenue met het zwarte shirt met de rode V. En dat dit bij onze club hoort en dat we dat zo houden. Wel was er de wens vanuit de vereniging om het ontwerp na al die jaren te moderniseren. Samen met onze hoofdsponsor NOSUCH en de nieuwe kledingleverancier zijn we aan de tekentafel gaan zitten en het resultaat is echt verbluffend mooi.”

“Enkele opvallende details: de rode V is korter gemaakt. Het klinkt misschien gek maar hierdoor komt deze beter tot zijn recht, zeker op de shirts van onze kleinste leden. Bovendien is het shirt zo geschikter voor shirtreclame aan de voorzijde. Het oogt wat minder rommelig. De reclame blijft overigens verplicht in het wit, net als de rugnummers. Verder zijn er wat andere, subtiele details aan het shirt toegevoegd zoals de drie molens uit het Wapen van Papendrecht alsmede een verwijzing naar ons 100-jarige bestaan. Voor de broek is gekozen voor effen rood zonder strepen. De grootste verandering in het nieuwe tenue zit in de kousen. Deze zijn rood met alleen aan de bovenkant een zwarte rand. De details en de rode V komen ook terug in het geheel witte uittenue en de lichtblauwe keeperstenues. Met de zorgvuldig uitgekozen, nieuwe clublijn lopen onze leden er de komende jaren in ieder geval weer tiptop bij!”

Door de COVID-19-pandemie heeft de levering van de nieuwe kledij en bijbehoren flinke vertraging opgelopen. We hebben het meeste inmiddels binnen. Later meer hierover. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie: sponsor@vvpapendrecht.nl.