Nieuw kledingcontract VV Papendrecht

Na maar liefst 10 jaar heeft VV Papendrecht afscheid genomen van Beltona als onze kledingleverancier. Recentelijk hebben wij een overeenkomst gesloten met Kogros Sport & Fashion en is gekozen voor de collectie van Quick Teamwear. “Een goede prijs-kwaliteitverhouding, een sportieve, professionele uitstraling, maar ook de ondersteuning die we krijgen vanuit Kogros Sport & Fashion, heeft VV Papendrecht doen besluiten de samenwerking aan te gaan”, vertelt Erwin Schuil, bestuurslid Commerciële Zaken en Communicatie, vol trots. Voetbalvereniging Papendrecht is blij dat zij haar leden kan voorzien van mooie, eigentijdse kledij en bijbehorende accessoires. Quick Teamwear heeft in de voetbalwereld de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd en verzorgt inmiddels voor vele amateur- en professionele voetbalclubs de kleding voor op, naast en buiten de velden.

De club heeft door de omstandigheden wat aan de late kant besteld. Hierdoor zal de wedstrijdkleding van Quick Teamwear helaas nog even op zich laten wachten. In de loop van de komende weken zullen onze leden echter steeds meer in de nieuwe tenues op de velden te bewonderen zijn.

De nieuwe kledinglijn heeft diverse bedrijven doen besluiten om teams van VV Papendrecht te sponsoren en van nieuwe kleding en tassen te voorzien. Heeft u ook interesse om een ploeg te sponsoren? Dat kan al vanaf € 450. Neem daarvoor contact op met de Sponsorcommissie, e-mail: sponsor@vvpapendrecht.nl.