Nationale Voetbaldag op 12 juni

Na een pittig jaar staan voetbalverenigingen schouder aan schouder. Ruim 2600 clubs werken vaak al decennialang op een positieve en natuurlijke manier aan een sterk sociaal netwerk. Ze brengen generaties bij elkaar, verbinden mensen van verschillende komaf en zijn de motor voor evenementen in de buurt.

Om aandacht te geven aan de waarde van verenigingen als plek van ontmoeting en bron van verbinding wordt de Nationale Voetbaldag gehouden. Deze vindt plaats op zaterdag 12 juni, het openingsweekend van het EK2020. Voetbalvereniging Papendrecht grijpt dit aan om te laten zien wie we zijn door een gezellige dag te organiseren voor jongens en meiden, leden en niet-leden. Hierbij worden diverse spellen en voetbalactiviteiten als een voetbalcircuit georganiseerd. Uiteraard worden alle coronarichtlijnen in acht genomen.

In de ochtend, van 9.30 tot 11.30 uur, gaan de pupillen aan de slag. Van 12.30 tot 14.30 uur is het de beurt aan de junioren. Voor aanmelding van kinderen kun je per e-mail contact opnemen met onze jeugdafdeling: jeugd@vvpapendrecht.nl. Voor het overige kunt u mailen met secretaris Edwin Schreurs: secretaris@vvpapendrecht.nl.