Meidentalentendag op 17 maart

Dat VV Papendrecht een meidenvoetbalacademie begint, waarbij belangrijke rollen zijn weggelegd voor Monique Klooster, Lonneke Michielse, Sandra van Tol en Dennis Zaal, is de lokale media niet ontgaan. Zo staan artikelen daarover in de Klaroen en op Regio-Voetbal.nl  >>

In het kader van de start van de meidenvoetbalacademie wordt op zondag 17 maart een meidentalentendag georganiseerd voor meisjes in de leeftijd van 15 tot en met 17 jaar. We hebben al heel wat aanmeldingen binnen, maar er is beslist nog ruimte voor meer belangstellenden. Voor de deelnemers geldt het volgende.

– De dag is zowel voor leden als niet-leden van VV Papendrecht.
– Nodig familieleden, vriendinnen, buurmeisjes en kennissen uit om mee te doen.
– Deelnemers dienen om 10.00 uur omgekleed klaar te zitten.
– Kleding is tenue en/of trainingspak, scheenbeschermers en voetbalschoenen.
– Een bidon is wenselijk.
– Om 10.00 uur starten we met een inleidend praatje, daarna gaan we richting het veld.
– Het einde is rond 13.00 uur, we sluiten af met een nawoord en verdere planning.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal, e-mail: hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl.

Aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden  >>

We hopen je komende zaterdag op het Slobbengors te mogen begroeten.