Lukassen & Boer Verenigingsrun 2019

Op woensdagavond 17 april wordt voor de tweede keer de Lukassen & Boer Verenigingsrun gelopen. Het is een manier om je club te helpen aan extra inkomsten. Het motto is niet voor niets: ‘Vol gas voor de Verenigingskas!’. Voor elk rondje van 2,5 kilometer, dat je loopt, verdien je € 1,50. Als je jonger dan 15 bent, mag je maximaal twee rondes lopen, ben je ouder mag je maximaal vier rondes lopen. Je hoeft niet te rennen, wandelen mag ook.

De opbrengst van de verenigingsrun gaat voor een deel naar de jeugd en gedeeltelijk naar het jubileumfeest. Volgend jaar vieren we ons 100-jarig bestaan. Om daar een mooi feest van te maken zijn uiteraard financiële middelen nodig. Dit is een mooie gelegenheid om VV Papendrecht te steunen. Het zou mooi zijn, als iedereen die de club een warm hart toedraagt, meedoet: spelers, vrijwilligers, supporters, trainers en begeleiders. De bestuursleden zullen het goede voorbeeld geven. Zij zijn al volop in training om de maximale bijdrage te scoren.

Wij zien jullie op woensdagavond 17 april op de atletiekbaan van AV Passaat aan de Andoornlaan 3 in sportpark Oostpolder. Doe samen met het bestuur mee en zet je in voor de club!

Namens het bestuur,

Edwin Schreurs