Terug
Lonneke Michielse ontvangt lintje

Lonneke Michielse is op maandagmorgen 26 april letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet door burgemeester Moerkerke. Hij verraste ons prominente lid met een bezoek aan huis. In de voortuin, omringd door een select gezelschap familie en vrienden, stak hij de loftrompet over Lonneke en haar bijzondere verdiensten voor de maatschappij.

      

Zoals bijna iedereen wel weet zet Lonneke zich, al vele jaren en in diverse functies, in voor het jeugdvoetbal en de Meisjesafdeling van VV Papendrecht in het bijzonder. Daarnaast is zij al sinds mensenheugenis drijvende kracht van het bestuur van het Sportgala Papendrecht. Wat haar vooral siert is dat zij zich daarnaast ook inzet voor de zwakkeren in de maatschappij. Zij is grondlegger van het Alzheimercafé en werkt sinds kort als vrijwilliger in het pas geopende Hospice De Cirkel.

Het heeft zijne Majesteit de Koning dus geheel terecht behaagd om Lonneke te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wij feliciteren Lonneke van harte met deze prachtige en meer dan verdiende onderscheiding!