Leuke Vrijwilligersavond

Elke dag opnieuw zijn vrijwilligers hard aan het werk voor onze vereniging. Als bestuurders, trainers, leiders, (assistent-)scheidsrechters, kantinemedewerkers, organisatoren van evenementen, schoonmakers, onderhoudsmedewerkers of als leden van de werkploeg, commissies enz. enz. houden zij onze club draaiende. Om hen daarvoor te bedanken werd op vrijdag 5 april de jaarlijkse Vrijwilligersavond gehouden. In de loop van de avond kwamen zij, velen met partner, naar onze kantine.

Om kwart over 7 nam voorzitter Hans Jonker het woord. Hij heette iedereen welkom, bedankte de vrijwilligers voor hun tomeloze inzet en verklaarde daarna het buffet officieel voor geopend. Ook deze keer had Marc de Groen met behulp van diverse (jeugd)commissieleden voor lekkernijen gezorgd. Vooral de bij de keuken verkrijgbare varkenssaté, waar jeugdvoorzitter Rick Croese verantwoordelijk voor was, vond gretig aftrek. Verder stonden vele fraai opgemaakte salades klaar, alsmede patat, gesneden stokbrood en bijlagen als kruidenboter, kroepoek, komkommer, tomaat, zuur, ei en diverse sausen. De aanwezigen lieten het zich goed smaken.

Na het eten bleef het nog lang gezellig. De laatsten gingen pas ver na middernacht naar huis. VV Papendrecht bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan het geslaagde festijn.