Terug
Koop lootjes voor online boutdraaien

Na de positieve reacties van vorig jaar en gezien de huidige coronaperikelen hebben we besloten om het boutdraaien weer online te laten plaatsvinden. Bij het altijd spannende prijzenfestival zijn zoals gebruikelijk speciaal voor de feestdagen fraaie prijzen te winnen. Op zaterdag 18 december zal onze opperraddraaier Eimerd van de Griend uw gastheer zijn. Om 16 uur zal hij de eerste slinger aan het rad geven. Zijn verrichtingen zullen gestreamd worden zodat iedereen het boutdraaien online kan volgen.

In totaal zullen 10 rondes worden afgewerkt. Per ronde zijn meerdere prijzen te winnen als kalkoen, rollade, kip en leuke prijzenpakketten van Ron’s Bloemen- & Kadosjop. Ronde 5 en 10 zijn superrondes, tijdens deze ronden worden tevens enkele verrassingspakketten verloot. Een bundel van 5 lootjes, voor 5 ronden, kost 10 euro. Een bundel van 10 loten, voor alle ronden kost 18 euro. Zolang de voorraad strekt, kunt u de lootjes kopen in de webwinkel van VV Papendrecht¬† >>

Na uw bestelling zult u half december per e-mail een lijst ontvangen met de nummers van uw lootjes. Tevens ontvangt u dan de link waarmee u het boutdraaien online kunt volgen.

Dus: koop lootjes, speel mee en maak kans op mooie prijzen voor de feestdagen.