Terug
Cadeaubonnen te koop voor Jubileumboek

Vanaf heden zijn in de Commissiekamer cadeaubonnen te koop voor het Jubileumboek van 100 jaar Voetbalvereniging Papendrecht. De cadeaubonnen zijn speciaal gemaakt om zo iemand alvast het aankomende Jubileumboek van VV Papendrecht cadeau te doen, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Of gewoon voor uzelf natuurlijk. De cadeaubonnen hebben een symbolische prijs van € 19,20. Het is mogelijk om zowel contant als met een betaalpas af te rekenen.

Op de cadeaubon staat een code. Deze code geeft u het recht op het verkrijgen ons Jubileumboek, dat naar verwachting in de loop van volgend voorjaar uitkomt. Vanzelfsprekend krijgt iedereen een persoonlijk bericht met de datum, wanneer het boek wordt gelanceerd en geleverd. Dus mocht u alvast iemand of uzelf het jubileumboek van VV Papendrecht cadeau willen doen, loop dan even naar de Commissiekamer. Vraag aan Nelie Sterrenburg, Coby Blom of Niels van Heteren, of je een cadeaubon kunt kopen.

Let op: het is slim om van tevoren een afspraak te maken om een cadeaubon af te halen. Zo grijpt u nooit mis. Neem contact op met de Jubileumcommissie, bijvoorbeeld per e-mail (jubileum@vvpapendrecht.nl), met een voorstel, wanneer u de cadeaubon wilt afhalen en betalen. U krijgt zo snel mogelijk een reactie op uw mail met een bevestiging.

De Jubileumcommissie