Kom naar VV Papendrecht!

Voetbalvereniging Papendrecht heeft veel te bieden. De meeste leden zijn actief binnen de jeugd (jongens en meisjes) of het seniorenvoetbal (mannen en vrouwen), maar ook het G-voetbal, 7×7-voetbal, onze powervrouwen en de ouderensoos zijn onderdelen van de club, die we koesteren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers die met hart en ziel de club draaiende houden.

Daarnaast is onze club ook zeer maatschappelijke betrokken. Voorbeelden zijn de verbondenheid met het Duchenne Parent Project, maar de traditionele organisatie van het schoolvoetbal en de jaarlijkse Westfalia Voetbaldagen.

Het bestuur is een weg ingeslagen van organisatorische verandering om zo onze vereniging en haar leden, na de mooie historie, ook een mooie toekomst te kunnen bieden. Want over twee jaar bestaat onze club 100 jaar, een geweldige mijlpaal waar we trots op mogen zijn en waar we naar uitkijken. Daarom zijn we al volop aan het voorbereiden om ons jubileumjaar 2020 groots te vieren. Maar ook op andere vlakken zijn we volop bezig. Zo is onder de bezielende leiding van Erevoorzitter Bram Blom de Business Club nieuw leven ingeblazen.

Uiteraard hebben we ook onze sportieve ambities. Waarbij voor alle teams geldt, dat het voetbalplezier op de eerste plaats staat. Daarnaast streven we prestatief altijd het hoogst mogelijke niveau na. We zijn er trots op dat ons eerste elftal al jaren hoofdzakelijk uit zelf opgeleide jongens bestaat. U bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op ons mooie Slobbengors.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met ons secretariaat. E-mail: secretaris@vvpapendrecht.nl.