Gratis kennismaken met padel en tennis

TOP Tennis & Padel Papendrecht biedt leden van Voetbalvereniging Papendrecht de mogelijkheid om gratis kennis te maken met padel en/of tennis. Aanvankelijk zou dit op zaterdag 2 juli plaatsvinden maar aangezien veel mensen dan op vakantie zijn, is besloten dit te verplaatsen naar zaterdag 27 augustus. Op die dag zijn op sportpark Oostpolder tussen 09.00 en 18.00 uur 3 padelbanen, 4 tennisbanen binnen en 4 tennisbanen buiten voor ons beschikbaar. Rackets en ballen worden beschikbaar gesteld door TOP. Wil je gebruikmaken van dit aanbod, dan kan je je bij secretaris Edwin Schreurs opgeven voor een blok van een uur via secretaris@vvpapendrecht.nl.

Geef bij de aanmelding aan wat je wilt gaan doen, met hoeveel personen je wilt gaan spelen en hoe laat. Het speelschema zal opgesteld gaan worden aan de hand van de volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen. Na uw aanmelding zal een bevestiging volgen met daarbij het tijdsblok dat u is toegewezen. Je mag je opgeven voor beide spelsoorten voor maximaal twee blokken.