Terug
Keepersclinic Jeugdkeeper.nl bij VV Papendrecht

Op dinsdag 23 oktober wordt door Jeugdkeeper.nl met medewerking van VV Papendrecht een keepersclinic georganiseerd op het Slobbengors. De clinics staan onder leiding van de keeperstrainers van FC Dordrecht en een keeperstrainer van Feyenoord. Daarnaast zijn ook de voormalige keeperstrainer van de Feyenoordmeiden, de keepster van Sparta en diverse anderen aanwezig, waaronder mensen van Keepersschool Van der Kaay, om de trainingen te begeleiden.

Zowel in de ochtend als in de middag zal een clinic plaatsvinden. De ochtendsessie is van 10 tot 12 uur, ’s middags is het van 13 tot 15 uur. Er zijn geen restricties qua leeftijd of niveau. Een keeper dient echter wel in het bezit te zijn van voetbalschoenen, deugdelijke keeperskleding en keepershandschoenen. Op basis van de inschrijvingen en het niveau van de deelnemers worden groepjes geformeerd, die in één van de twee tijdvakken geplaatst worden. Per clinic wordt een loterij gehouden, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ouders en andere belangstellenden zijn ook van harte welkom. De kantine is de gehele dag geopend.

Van de deelnemers kunnen foto’s en filmopnames gemaakt worden. Dit beeldmateriaal kan gebruikt worden op sociale media en ter beoordeling van de deelnemers. Deelname kost 15 euro per persoon en is pas definitief na betaling van het deelnamebedrag.

Klik hier om je in te schrijven  >>