Kantine zaterdag geopend

Hoewel de metamorfose van de kantine nog niet voltooid is, ziet deze er nu al geweldig uit. Er is van alles gebeurd. Zo is bestaand meubilair opgeknapt, zijn nieuwe meubels gemaakt, lampen en een stuk plafond vervangen, muren en plafonds gesaust, kozijnen en deuren geverfd, te veel om op te noemen. Eén ding willen we speciaal benoemen. Boven de bar is nu de tijdlijn van 100 jaar VV Papendrecht te zien, weergegeven met foto’s. Een geweldige aanwinst voor de club.

Al het harde werken is weliswaar nog niet helemaal klaar, maar desalniettemin is de kantine komende zaterdag gewoon voor iedereen geopend vanaf 14 uur. We nodigen je uit om te komen kijken, het resultaat te bewonderen en een consumptie te nuttigen. Je kunt dan tevens onze klushelden live aan het werk zien. Wil je helpen, dan kan dat vanzelfsprekend, maar het hoeft niet.

Uiteraard moeten we voldoen aan de coronamaatregelen van de overheid. De 1,5-meterregel geldt nog steeds, dus ook in de kantine. Op de vloeren zijn looproutes en looprichtingen aangegeven.

Kortom, de handjes zijn weer flink uit de mouwen gestoken. We willen nogmaals iedere vrijwilliger van harte bedanken voor de geleverde inzet en alvast voor de inzet die nog geleverd gaat worden.