Jubileumprogramma 2020

De coronacrisis heeft de jubileumplannen in verband met het 100-jarige bestaan van VV Papendrecht op 1 augustus 2020 flink in de war gegooid. Eerder is al bericht dat veel activiteiten zijn verplaatst naar 2021. De Jubileumcommissie en het bestuur hebben onlangs overlegd over de evenementen die voor de tweede helft van dit jaar op het programma stonden. De uitkomst is dat de meeste van die evenementen doorgaan, maar op dit moment kan nog niet gezegd worden in welke vorm. Dat hangt uiteraard af van de maatregelen van de overheid. De stand van zaken voor 2020 is als volgt.

31 juli  Oudejaarsavond
Gaat door. Afgeteld gaat worden naar het moment, waarop onze club 100 jaar wordt. Tevens zal het Jubileumboek officieel gepresenteerd worden.

22 augustus  Jubileumwedstrijden tegen Drechtstreek en FC de Rebellen
Gaan niet door. Worden verschoven naar volgend jaar. Datum is nog niet bekend.

25 september  Jubileumreceptie
Gaat door.

26 september  Reünie 20-40 jaar
Gaat niet door. Wordt verschoven naar volgend jaar. Datum is nog niet bekend.

10 oktober  Pubquiz over 100 jaar VV Papendrecht
Gaat door.

7 of 14 november  Duchennedag
Op deze dag vinden diverse activiteiten inclusief een feest plaats ten bate van het goede doel.

Sponsoren, helpen of ideeën? Laat het ons weten en doe mee. Contact opnemen kan door de leden van de Jubileumcommissie aan te schieten of per e-mail via: jubileum@vvpapendrecht.nl.