Koop kaarten voor het Jubileumfeest

Twee jaar geleden bestond Voetbalvereniging Papendrecht 100 jaar. De coronacrisis zorgde er helaas voor dat we ons Eeuwfeest in 2020 slechts in beperkte mate hebben kunnen vieren. Zo kon destijds het Jubileumfeest niet doorgaan maar dit jaar zal het alsnog plaatsvinden. Op het hoofdveld zal een enorme feesttent verrijzen waarin u twee dagen lang volop kunt genieten van spectaculaire optredens.

De Jubileumcommissie heeft een keur aan artiesten weten te strikken. Op vrijdag 24 juni is het festijn alleen toegankelijk voor 18-plussers maar op zaterdag 25 juni mag iedereen meefeesten. John de Bever, De Jongens van Je Weet Wel, Wipneus en Pim, Compact & Keller en Feest DJ Bas zullen vanaf 20 uur tot diep in de nacht het Slobbengors op de grondvesten doen laten trillen. Gastheer van de avond is Sonny Solero.

U kunt kaarten kopen door van onderstaande QR-code gebruik te maken of te klikken op onderstaande link:

Kaarten bestellen jubileumfeest  >>

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de Jubileumcommissie: jubileum@vvpapendrecht.nl.