Jubileumcommissie dendert door!

Ook in de zomerstop werd én wordt door de leden van de Jubileumcommissie koortsachtig doorgewerkt aan het feestprogramma rond het 100-jarig bestaan van VV Papendrecht. In de zinderende hitte werd, op de plaats waar volgend jaar de grote feesttent moet verrijzen en in de schaduw van het jubileumlogo, vergaderd over de plannen voor volgend jaar.

De agenda wordt steeds concreter. Noteert u maar alvast:

21 november 2019   Eeuwfeestdiner voor ondernemers
18 april 2020   Reünie 40-60 jaar
16 mei    Van ’t Geloof Penaltybokaal (jeugd)
6 juni     KNVB G-toernooi
17 juni   Reünie 60-120 jaar
18 juni   Theatervoorstelling ‘100 jaar VV Papendrecht’
19 juni   Feestavond Jeugd
20 juni   Feestavond 18+
31 juli    Oudejaarsavond
25 september   Jubileumreceptie
26 september   Reünie 20-40 jaar

Voor de Jubileumwedstrijd (augustus) wordt nog een geschikte datum gezocht. Het Jubileumbier wordt eind oktober verwacht in de kantine! Verder werd onlangs bekend, dat een rood-zwart team volgend jaar gaat deelnemen aan de Vierdaagse van Nijmegen. Onder leiding van Erevoorzitter Bram Blom gaan Peter Michielse (Erelid), Marc de Groen (leider eerste elftal) en Wim Erkelens (voorzitter Jubileumcommissie) de strijd aan met de kilometers en de blaren. Doel van het kwartet is om geld bijeen te brengen ten behoeve van de Jubileumactiviteiten. Ook het begeleidingsteam is al voor een groot deel geformeerd. Nelie Sterrenburg (coach), Thea Vuurens (verzorging), Addy Matena en Peter van der Linde (catering) staan de vier helden bij.

Sponsoren, helpen of ideeën? Laat het ons weten en doe mee. Contact opnemen kan via: jubileum@vvpapendrecht.nl.