Jubilarissen 2019

Net zoals de afgelopen jaren zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie de jubilarissen gehuldigd. Ze kregen allemaal een fraai eerbetoon van voorzitter Hans Jonker en een applaus van de aanwezigen. Daarnaast werd Gert van Wijngaarden onderscheiden. Tijdens de algemene ledenvergadering werd hij benoemd tot erelid. Hij kreeg het bijbehorende ereteken opgespeld door onze voorzitter.

Dit jaar hebben we 15 jubilarissen. Niels Klazema is 25 jaar lid van onze voetbalvereniging. De heren Peter Goedvolk, Jaap van der Waal, Arjan van Toor en AndrĂ© Tamerus vieren hun 40-jarig jubileum. Jan den Otter, Cees den Boef, Richard Nardten, Goof Kraal en Mark Kalishoek zijn 50 jaar verenigingslid. De broers Toon en Gert Verhoeven en Sjaak Veen zijn al 60 jaar verbonden aan onze mooie club. De heer Jan de Lange spant echter de kroon. Hij werd al in 1943, tijdens de oorlogsjaren dus, lid van VV Papendrecht. Met zijn 75-jarig jubileum was hij het middelpunt van de huldiging. Alle aanwezige jubilarissen kregen uit handen van Hans Jonker het bijhorende speldje en van secretaris Edwin Schreurs een prachtige bos bloemen van onze sponsor Ron’s Bloemen- & Kadosjop.

De 15e jubilaris was Ad van Pelt. Ad is ons helaas op 30 december 2018 ontvallen. Wij hebben hem, in het bijzijn van zijn voetbalvrienden, op een eerder tijdstip zijn speldje mogen opspelden. We zijn blij, dat we dit nog hebben kunnen doen voor ons gewaardeerd lid van verdienste.