Jonge vrijwilligers belangrijk voor de club

Vrijwilligers binnen een club zijn onmisbaar. Op vele gebieden zijn ze nodig: als trainer, in de commissies, in de werkploeg, als leider, in de kantine en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bij vrijwilligerszaken vormen jongeren een belangrijke groep. Zij bezorgen de club vaak andere inzichten of nieuwe ideeën. Scheidsrechter Emin Ayzaz is daar een voorbeeld. Hij is een bekende verschijning binnen de jeugdafdeling en is al jarenlang jeugdscheidsrechter. “Ik voetbal ook nog steeds zelf. Het fluiten doe ik erbij. Afgelopen jaar heb ik mijn KNVB-diploma verenigingsscheidsrechter gehaald. Ik heb diverse dingen geleerd tijdens de cursus, waaraan verschillende jongeren deelnamen. Dat is leuk om mee te maken. Het is belangrijk, dat er ook jongere arbiters bijkomen. Ik doe het nog steeds met veel plezier en hoop het te blijven doen.”

VV Papendrecht is hard op zoek naar nieuwe scheidsrechters en naar spelbegeleiders, die wedstrijden voor de jeugd onder 9 jaar in goede banen moeten leiden. Bent u daarin geïnteresseerd, weet u iemand die daarin interesse heeft of wilt u in een andere functie bij onze club aan de slag als vrijwilliger, meld je dan aan bij de Vrijwilligerscommissie. E-mail: vrijwilligers@vvpapendrecht.nl.