Interne scholing bij VV Papendrecht

(Vrijwillig) kader is voor elke vereniging van essentieel belang. Zo ook bij VV Papendrecht. Vooral als het gaat om onze kernactiviteit, namelijk het voetbalspel. Om onze jeugdspelers beter te leren voetballen met plezier is het tevens van belang, dat de kwaliteit van de trainingen gewaarborgd is. Daarom organiseert VV Papendrecht in de periode maart-april een intern scholingstraject voor (toekomstige) jeugdkaderleden. Dit scholingstraject omvat 4 avonden, waarin diverse thema’s worden behandeld. Zo komt onder meer Rinus aan bod, een online tool van de KNVB voor jeugdtrainers. Het programma is als volgt:

• Bijeenkomst 1: woensdag 4 maart 19.00 – 21.30 uur  Trainings- en voetbalprincipes.
  • Bijeenkomst 2: woensdag 18 maart 18.00 – 20.30 uur  Circuitmodel 1 en gebruik Rinus (inclusief praktijk).
  • Bijeenkomst 3: dinsdag 31 maart 18.00 – 20.30 uur Circuitmodel 2 (inclusief praktijk).
  • Bijeenkomst 4: dinsdag 21 april 19.00 – 21.30 uur Coaching (inclusief praktijk).

Deelname is gratis en de deelnemers aan de interne scholing ontvangen na afloop van het traject een certificaat. De organisatie en leiding van dit traject is in handen van Dennis Zaal, Hoofd Jeugdopleidingen van VV Papendrecht. Wilt u ook deelnemen aan dit scholingstraject, meldt u zich dan nu aan middels dit contactformulier  >>

Voor verdere vragen kunt u zich richten tot Dennis Zaal, bijvoorbeeld per e-mail: hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl.