Inschrijven Westfalia VV Papendrecht-Voetbaldagen tot begin juli

Al heel veel kinderen hebben zich ingeschreven voor de Westfalia Marketing Voetbaldagen op 26, 27 en 28 augustus 2019. Er zijn nog maar een paar plekken vrij. Vanzelfsprekend vinden ze weer plaats op de voetbalvelden van VV Papendrecht en is Westfalia Fruit de hoofdsponsor van hét voetbalevenement van het jaar.

– De begeleiding wordt verzorgd door gediplomeerde (selectie)trainers van VV Papendrecht.
– Iedere deelnemer ontvangt een voetbaltenue.
– Er zijn 4 leeftijdscategorieën: 5-6 / 7-8 / 9-10 / 11-13 jaar.
– Voor de jeugd onder 9 jaar geldt een aangepast dagprogramma.
– Per leeftijdscategorie is plaats voor 30 kinderen.
– De kosten bedragen voor leden € 17,50 en voor niet-leden € 30,00.
– De inschrijftermijn is verlengd tot begin juli.

Verdere bijzonderheden staan op het inschrijfformulier, dat te verkrijgen is op de club of dat je hier kunt downloaden  >>

Pas als in het ingevulde inschrijfformulier is ingeleverd en VV Papendrecht het bijbehorende deelnamegeld heeft ontvangen, is je inschrijving definitief. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de jeugdcommissie, e-mail: jeugd@vvpapendrecht.nl.
Wij hopen velen van jullie te mogen begroeten op deze drie voetbaldagen, waarbij het motto is: Drie dagen leven als een voetbalprof!