Terug
Inschrijven voetvolley Slotdag op 22 juni

Na het succes van voorgaande jaren wordt ook in 2019 een voetvolleytoernooi gehouden op de Slotdag. De strijd om de Bram Blom-Cup vindt plaats op zaterdag 22 juni. Rond 13:00 uur is het verzamelen rondom het hoofdveld, dat dit jaar dient als speelveld. Gespeeld wordt met teams van vijf personen. Voor iedere man en vrouw vanaf JO17 is het mogelijk om mee te doen. Ook vrienden, familie en oud-leden zijn van harte welkom! Opgeven voor het seniorentoernooi kan bij Nick Warner (N1982warner@yahoo.co.uk) of Marc Commandeur (marc_c92@hotmail.com). Je kan natuurlijk ook appen of een van hen aanspreken.

Dit jaar organiseren we tevens voor de jongens en meisjes uit de teams vanaf JO/MO13 tot en met JO15 een jeugdvoetvolleytoernooi. Ook bij dit toernooi wordt gespeeld met teams van vijf personen. Opgeven voor het juniorentoernooi kan bij Coby Blom of Nelie Sterrenburg in de Commissiekamer of per e-mail via: jeugd@vvpapendrecht.nl.

Voor beide toernooien zijn mooie prijzen geregeld inclusief natuurlijk de felbegeerde wisselbeker. Rond 17:00 uur is het toernooi afgelopen.