In Memoriam John Tilroe

Tot ons grote verdriet is vrij onverwacht John Tilroe overleden in de leeftijd van 63 jaar.

Ondanks dat zijn gezondheid hem de laatste jaren in de steek liet, bleef John strijdbaar en optimistisch. In het verleden heeft John vrijwilligerswerk gedaan voor de jeugdafdeling van VV Papendrecht. John was vaak als vaste supporter bij de elftallen van zijn zoons Kevin en Wesley op het Slobbengors te vinden. Ondanks zijn handicap was John altijd vrolijk en vol humor. We zullen hem langs de lijn missen.

Wij wensen zijn vrouw, beide zoons en schoondochters alle sterkte toe.

Op zaterdag 6 augustus 2022 vindt om 11.30 uur het afscheid van John plaats in de aula van het crematorium aan de Maeterlinckweg 101 te Rotterdam. Aansluitend is er gelegenheid om de familie te condoleren tijdens een informeel samenzijn.