Grote Papendrechtse PUP-quiz

De Culturele Raad Papendrecht organiseert op zaterdag 1 december voor de eerste keer de Grote Papendrechtse PUP-quiz. Teams van 4 personen strijden in verschillende rondes met elkaar om hun kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen. Te denken valt aan de kennis over Papendrecht (toen en nu), actualiteit, sport, media en natuurlijk muziek. Alle Papendrechtse bedrijven, verenigingen, organisaties, organisaties en scholen worden van harte uitgenodigd om met een team deel te nemen. Individueel aanmelden kan ook.

Voor het winnende team ligt een prijs klaar van € 250,00. Een mooi bedrag om te besteden voor een leuke avond met je team, of voor je bedrijf en vereniging of misschien wel voor een goed doel. De quiz staat open voor mensen van 18 jaar en ouder, voor jong en oud, woonachtig of werkzaam in Papendrecht …. en is zeker niet alleen voor bollebozen bestemd. De quiz begint om 19.30 uur en vindt plaats op het Marktplein. De inloop is vanaf 19.00 uur.

Nieuwsgierig geworden of geïnteresseerd? Meld je aan met je team of individueel bij de secretaris van de Culturele Raad Papendrecht, Wendy van der Hoeven, te bereiken op:

w.vdhoeven@papendrecht.nl.