Grote Clubactie 2020 is volop bezig

De Grote Clubactie is volop bezig. Dit jaar kunt u op drie manieren loten aanschaffen:

• Op de traditionele wijze door een lot te kopen van een lotenverkoper met een lotenboekje.
  • Digitaal. Klik op de link Voetbalvereniging Papendrecht >>
  • Door het scannen van onderstaande QR-code met uw smartphone of tablet.

Door mee te doen aan deĀ Grote Clubactie steun je niet alleen VV Papendrecht, maar tevens liggen er prachtige prijzen klaar, niet alleen voor lotenkopers, maar ook voor lotenverkopers. Na het verkopen van 20 loten of meer ontvang je een 20-loten-waardebon. Hiermee kom je in aanmerking voor flinke kortingen en leuke prijzen. Verkopers kunnen verder van Masita een cadeaubon, nieuw trainingspak of een volledige nieuwe outfit voor hun team winnen.

Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Daarnaast stelt VV Papendrecht extra prijzen beschikbaar. De best verkopende ploeg wint een teammaaltijd in de kantine. Voor de beste verkoper hebben we de volgende prijzen:

• 1e prijs: een shirt naar keuze van je favoriete club.
  • 2e prijs: een bioscoopbon.

We roepen iedereen op om ondanks de coronacrisis zoveel mogelijk loten te verkopen en te kopen van de Grote Clubactie. Veel succes!