Geen Slotdag maar Seizoensopening

Voor het eerst na zoveel jaar gaat deze keer de Slotdag niet door. De Slotdag in juni was altijd een groot succes. Bijna alle leden waren erbij aanwezig met leuke spelen en een voetvolleytoernooi op het hoofdveld en met als afsluiting een gezellig feest. Deze keer is echter het hoofdveld niet beschikbaar vanwege groot onderhoud. In plaats daarvan werd op de laatste zaterdag van mei een spectaculair Eindfeest gegeven.

Voetbalvereniging Papendrecht is grote stappen vooruit aan het maken en er zijn al behoorlijk wat mooie veranderingen doorgevoerd of daar wordt achter de schermen aan gewerkt. Het nieuwe idee is dat we een speciale Seizoensopening gaan organiseren. Deze dag wordt gehouden op 24 augustus. Op die zaterdag zal het seizoen feestelijk geopend worden en zullen allerlei leuke dingen worden georganiseerd. We hopen dat alle teams dan zoveel mogelijk compleet zijn en een balletje gaan trappen. Meer informatie volgt nog. Dus houd onze mediakanalen goed in de gaten zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.