Eeuwfeestdiner bijna uitverkocht!

Met het oog op het naderende 100-jarig bestaan van voetbalvereniging Papendrecht organiseert de Jubileumcommissie op donderdag 21 november in Hotel Apollo het Eeuwfeestdiner, speciaal voor ondernemers die onze club een warm hart toedragen. Tijdens deze avond worden tevens diverse unieke items geveild. De opbrengst komt geheel ten goede aan de organisatie van de jubileumactiviteiten in 2020, zoals de Feestweek, de theatervoorstelling, het G-toernooi en de Jubileumwedstrijd. De kosten bedragen € 125,- per couvert. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wilt u deze exclusieve avond meemaken, meldt u zich dan uiterlijk begin november aan bij de Jubileumcommissie. E-mail: jubileum@vvpapendrecht.nl.