Tenue

Minipupillen Tenue

Shirt: zwart met rode V aan de voorzijde
Broek: rood
Kousen: rood en zwart horizontaal gestreept

Kledingplan

Bij VV Papendrecht wordt gewerkt met een Kledingplan. De jeugdafdeling valt onder het Jeugdkledingplan. Overige afdelingen van onze club zijn eveneens voorzien van speciale kledij.

Jeugdkledingplan

Dankzij het Jeugdkledingplan wordt aan de jeugdleden een voetbaluitrusting ter beschikking gesteld worden.

Doel van het kledingplan, is dat alle jeugdspelers, dus ook de niet-selectieteams, er netjes en eenduidig bijlopen met een wedstrijdtenue en een presentatiepak. Dit geeft een mooie uitstraling voor de club en is voor de leden voordeliger dan zelf elke keer weer nieuwe kledij aan te schaffen. De kleding blijft eigendom van VV Papendrecht. De jeugdleden en hun ouders/verzorgers zijn verantwoordelijk voor het compleet en netjes houden van de kleding.

Bij het wedstrijdtenue van VV Papendrecht horen rood-zwart horizontaal gestreepte voetbalkousen. Uit praktische overwegingen zijn deze geen onderdeel van het Jeugdkledingplan. Om de eenheid van tenue te waarborgen is het echter wel verplicht om deze sokken tijdens wedstrijden te dragen. De voetbalkousen zijn, evenals diverse andere VV Papendrecht-artikelen, te koop in de Commissiekamer of in de webwinkel. Het niet dragen van de officiële wedstrijdkousen kan tot gevolg hebben, dat een speler niet mag deelnemen aan een KNVB-wedstrijd.

Voor de goede orde: de uitgegeven presentatiepakken zijn bedoeld om te dragen voor en na de wedstrijden. Deze pakken zijn puur representatief en absoluut niet bedoeld om in te trainen! Aan het begin van ieder seizoen zal voorafgaand aan de afgifte van het Kledingpakket het deelnameformulier ondertekend dienen te worden waarmee de ondertekenaar aangeeft de voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te zijn. De voorwaarden, de verplichtingen van de leden en de verplichtingen van de vereniging kunnen hier worden gedownload  >>

Wat zijn de kosten?

Met dank aan onze sponsors zijn de kosten per lid beperkt tot slechts € 2,00 per maand. Dit bedrag is niet opgenomen in de contributie opgenomen, maar wordt wel gelijktijdig met het lidmaatschapsgeld geïnd.

Tevens wordt gewerkt met een zogenaamd borgsysteem. Na inlevering van alle, ongeschonden kleren ontvangt u de waarborgsom terug.

VV Papendrecht bedankt Fokker, CLB Loodgieters & Installatiebedrijf, Eteha Slangtechniek, I&C Services, NOSUCH, EsbiNexus en kledingleverancier Beltona, dat zij het Jeugdkledingplan mogelijk hebben gemaakt.

Duchenne Parent Project

Bij onze club heeft de stichting Duchenne Parent Project een zeer speciale plaats.

Velen binnen onze vereniging zijn bekend met de ziekte van Duchenne die Robin Matena heeft. Om aandacht voor die spierziekte te vragen prijkt de naam van die stichting op de achterkant van de shirts.

VV Papendrecht-Winkel

Leuke artikelen van VV Papendrecht zijn te koop in de Commissiekamer of online in onze

Webwinkel  >>

Een team Sponsoren???

Vindt u het leuk een team te sponsoren? Niets is toch leuker om een team met uw bedrijfsnaam te zien voetballen! Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de Sponsorcommissie: sponsor@vvpapendrecht.nl.