Jubileumcommissie

Op 1 augustus 2020 heeft onze vereniging de gedenkwaardige leeftijd van 100 jaar bereikt! Uiteraard wordt deze rood-zwarte mijlpaal groots gevierd. Om niets aan het toeval over te laten is een Jubileumcommissie samengesteld die een feestelijk programma heeft samengesteld met ‘voor elk wat wils’ als uitgangspunt.

Enkele jubileumactiviteiten hebben inmiddels plaatsgevonden. In de loop van de komende tijd zullen we je verder informeren over de diverse bruisende festiviteiten.

De Jubileumcommissie bestaat louter uit leden, die nauw betrokken zijn bij de club en op divers gebied hun sporen hebben verdiend. Zo vertegenwoordigen Dieter Hasenbein (Penningmeester) en Niels van Heteren (Secretaris) de Zaterdagsenioren, Nelie Sterrenburg de Jeugdafdeling, Mathilde Schram de Dames, erelid Peter Michielse de Zondagsenioren en Wim Erkelens (Voorzitter) de G-afdeling. Martin van Heteren completeert het geheel. Hij is de allrounder van dit illustere gezelschap en nagenoeg van alle markten thuis.

Natuurlijk kan en wil de Commissie Eeuwfeest niet zonder de support van de leden. Dus mocht je goede idee├źn hebben over mogelijke activiteiten tijdens het jubileumjaar of wil je helpen met de organisatie, dan houdt de commissie zich aanbevolen.

E-mail: jubileum@vvpapendrecht.nl.

Van links naar rechts: Mathilde Schram, Martin van Heteren, Nelie Sterrenburg, Peter Michielse, Wim Erkelens en Niels van Heteren.

Tweede van links: Dieter Hasenbein.