Terug

Jubileumcommissie

Op 1 augustus 2020 heeft onze vereniging de gedenkwaardige leeftijd van 100 jaar bereikt! Uiteraard werd deze rood-zwarte mijlpaal groots gevierd. Om niets aan het toeval over te laten was een Jubileumcommissie samengesteld die een feestelijk programma heeft samengesteld met ‘voor elk wat wils’ als uitgangspunt.

De jubileumactiviteiten hebben inmiddels plaatsgevonden. De Jubileumcommissie bestond louter uit leden die nauw betrokken zijn bij de club en op divers gebied hun sporen hebben verdiend. Zo vertegenwoordigden Dieter Hasenbein (Penningmeester) en Niels van Heteren (Secretaris) de Zaterdagsenioren, Nelie Sterrenburg de Jeugdafdeling, Mathilde Schram de Dames, erelid Peter Michielse de Zondagsenioren en Wim Erkelens (Voorzitter) de G-afdeling. Martin van Heteren completeerde het geheel. Hij is de allrounder van dit illustere gezelschap en nagenoeg van alle markten thuis.


Van links naar rechts: Mathilde Schram, Martin van Heteren, Nelie Sterrenburg, Peter Michielse, Wim Erkelens en Niels van Heteren.


Tweede van links: Dieter Hasenbein.