Terug

Verslagen/Nieuws Vrouwen en Meisjes

 

Seizoen 2021-2022

 

Verslagen/Nieuws MO23-1

 

Papendrecht MO23-1 in het nieuw  (30-05-2022)

Nexus Constructions heeft MO23-1 van Voetbalvereniging Papendrecht inclusief de begeleiding in het nieuw gestoken. Het Rotterdamse bedrijf heeft de dames, die in competitieverband uitkomen als Vrouwen 2, voorzien van fraaie wedstrijdtenues en presentatiepakken.

    

Nexus Constructions zet zich al sinds 2015 met veel plezier in als constructiebedrijf in de waterbouwsector in Rotterdam en omstreken. Het bedrijf omschrijft het als volgt: “In een notendop zijn wij te omschrijven als nuchter, recht door zee en échte aanpakkers. Wij gaan graag de uitdaging aan. Of u nu hulp nodig heeft met het onderhouden van houten remmingswerk, het repareren of vervaardigen van havenmeubilair of een andere vorm van constructiewerk, wij voeren het graag voor u uit. Daarvoor hebben wij gediplomeerd personeel in dienst dat diepgaande kennis bezit over metaalbewerking. Onze vakmensen bieden steevast een effectief projectmanagement waarbij we zeer planmatig te werk gaan. En daar plukt u de vruchten van. Wat is nu echt belangrijk bij de realisatie van uw project? Juist: duurzaamheid, veiligheid en bovenal kwaliteit. Gelukkig staat dat centraal in ons bedrijf. Nexus Constructions is een veelzijdig maar bovenal een inspirerend bedrijf. Zo dragen wij ook op maatschappelijk gebied ons steentje bij. Waterbouw is ons vak. Onze ervaring en daardoor opgebouwde kennis zorgen ervoor dat u bij ons in goede handen bent. Daar kunt u zeker van zijn. Wij kunnen alles met metaal. Van schets naar fabricage en uiteindelijk de montage. En dat voor alle soorten en maten. Wij maken het allemaal waar.
Onze dank gaat uit naar Maikel Blom van Nexus Contructions voor de sponsoring van Papendrecht MO23-1.

 

Eenvoudige zege Vrouwen 2  (20-11-2021)

Op zaterdagmiddag 20 november speelde Vrouwen 2 op ons hoofdveld tegen RFC VR2 uit Raamsdonksveer. Enkele Papendrechtse dames waren herstellende van een blessure en konden daardoor niet een gehele wedstrijd spelen. Desondanks speelde de eerste helft zich voor een groot deel af op de helft van RFC. De rood-zwarten kregen veel kansen maar helaas werd er maar een benut. Dit gebeurde vanuit een mooi opgezette aanval: 1-0. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust werd een aantal omzettingen doorgevoerd zodat de herstellende speelsters ook speelminuten konden maken. De tweede helft was bijna een kopie van de eerste wat de kansen betreft. Wel werd meer de rust bewaard ten opzichte van de eerste helft waardoor ook het combinatiespel beter tot uiting kwam. Papendrecht VR2 wist ook na rust eenmaal het net te vinden zonder kansen weg te geven. De eindstand was dan ook 2-0.

 

Verslagen/Nieuws MO15-1

 

Papendrecht MO15-1 in het nieuw (13-04-2022)

Sinds dit jaar lopen de meiden van Papendrecht MO15-1 en hun begeleiders er prachtig bij. Dankzij CLB Loodgieters- en Installatiebedrijf beschikken ze over nieuwe wedstrijdtenues, presentatiekleding en voetbaltassen. De bekende VV Papendrechter Jop van der Lee stond aan de basis van CLB Loodgieters- en Installatiebedrijf. Toen Jop met pensioen ging, nam zijn zoon Martijn het stokje over. Het Rotterdamse bedrijf bestaat uit een hecht team professionals. De onderneming voert allerlei werkzaamheden uit op het gebied van water-, gas- en warmte-installaties. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, de aanleg van een nieuwe installatie of een complete renovatie. CLB staat voor kwaliteit en innovatie en streeft naar maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Als het even kan, worden zonnepanelen, zonnecollectoren en koude- of warmteterugwinningssystemen geïnstalleerd. CLB staat altijd klaar voor de klanten volgens de typisch Rotterdamse ‘Geen-woorden-maar-dadenmentaliteit’. Voor vaste klanten is de onderneming altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. CLB is er trots op dat de meeste opdrachtgevers al heel lang klant zijn. Sommige zelfs al vanaf het eerste uur.

      

VV Papendrecht bedankt Martijn van der Lee van CLB Loodgieters en Installatiebedrijf voor deze mooie sponsoring en hoopt dat de meiden van de bevlogen trainers Laura Huijsman en Ronald Sterk mooie resultaten blijven halen.

 

Verslagen/Nieuws MO13-1

 

Nieuwe zege MO13-1  (16-04-2022)

Op zaterdag 16 april stond er voor Papendrecht MO13-1 weer een wedstrijd op het programma. Het was een mooie dag om te voetballen. De meiden begonnen met een ontbijtje op de vereniging. Om 12.30 uur was de aftrap op het hoofdveld van sportpark Slobbengors. De Papendrechtse meiden begonnen sterk en hadden al gauw kansen. Twee keer werd de paal geraakt en een keer passeerde de bal de doellijn net niet helemaal waardoor de 1-0 uitbleef. Aan de andere kant werd er hands gemaakt in de zestien en kregen de rood-zwarten een penalty tegen die benut werd: 0-1. Al snel kwam het antwoord van de thuisploeg. Na een dieptepass kreeg Anna de bal en ze maakte de kans mooi af. 1-1. EBOH was vaak gevaarlijk maar Papendrecht ook en Anna maakte niet lang na de gelijkmaker de 2-1. Ze scoorde niet veel later ook nog de 3-1 zodat ze met een mooie hattrick de rust inging.

      

Tijdens de rust hebben de trainers wat belangrijke punten besproken en enkele wissels doorgevoerd. De tweede helft verliep rustig. De meiden deden goed hun best wat hier en daar tot mooie acties leidde maar gescoord werd er niet meer. Onze meisjes hebben goed geknokt en er een mooie 3-1 overwinning uitgesleept. Super gedaan meiden. Volgende week staat dezelfde voetbalpot op het programma. Dan wordt om 8.45 uur afgetrapt op sportpark Schenkeldijk in Dordrecht.

 

Thuiszege MO13-1  (09-04-2022)

MO13-1 moest op zaterdag 9 april in alle vroegte op het Slobbengors zijn. De wedstrijd tegen IFC MO13-2 begon immers al om 9 uur. De Papendrechtse meiden begonnen sterk en dat werd snel beloond. In de 6e minuut viel namelijk al de 1-0 van Sen. De eerste helft verliep goed en we zijn dan ook met 1-0 de rust ingegaan. Bij aanvang van de tweede helft werd een aantal wissels doorgevoerd. Voor Noor kwam Josje en Britt nam de plaats in van Nora.

Ook de tweede helft begonnen de Papendrechts meiden sterk, met goed druk zetten. Net als voor rust waren ze vaak gevaarlijk in de buurt van de goal van de tegenstander. Het prima spelen leidde een klein kwartier na rust tot de tweede treffer van Sen. De rest van de wedstrijd hebben de meiden hard gestreden voor iedere bal en super samengespeeld. De zege kwam niet meer in gevaar. Het bleef 2-0. Wij zijn trots op jullie. Volgende week speelt Papendrecht MO13-1 thuis tegen EBOH MO13-1. Zien wij jullie dan?

 

Knappe uitzege MO13-1  (19-03-2022)

Op zaterdag 19 maart speelde Papendrecht MO13-1 op sportpark Bakestein in Zwijndrecht tegen Pelikaan JO13-1. De start van de rood-zwarten was uitstekend. Al na twee minuten opende Sen de score. De gelijkmaker liet echter niet lang op zich wachten. De Papendrechtse meiden zaten daarna niet lekker in de wedstrijd en moesten veel aangestuurd worden. Het leidde na afloop van de eerste helft tot een 3-2 achterstand.

In de kleedkamer pepten Patrick en Lola de meiden op. Er werd wat geschoven in de opstelling en vol goede moed werd aan de tweede helft begonnen. En met succes. Aan haar twee treffers voor rust voegde Sen er na rust nog twee toe met een 3-4 zege tot gevolg. Met dank aan de Papendrechtse doelverdedigster die goed stond te keepen en aardig wat ballen uit het doel wist te houden. Het was een leuke pot om naar te kijken.

 

Dubbele cijfers MO13-1  (12-02-2022)

Op zaterdag 12 februari ging MO13-1 naar sportpark Schildman in Hendrik-Ido-Ambacht. Ergens op een veld ver in de hoek weggestopt mochten de meiden om 8.30 uur beginnen tegen ASWH MO13-1. Al snel waren Destiny, Djamila en Sen trefzeker. De rood-zwarten heersten en gingen daarom met een 0-5 voorsprong de rust in. Terug op het veld waren de eerste vijf minuten wat moeizamer vanuit Papendrechts oogpunt. Toen er weer gescoord werd door Sen, werden de Papendrechtse meiden weer wakker en wisten Djamila, Anouk en Sofie het doelnet ook te bereiken. Keepster Vada heeft zichzelf warm moeten houden op de vroege en wat koude zaterdagochtend. Er was niet heel veel werk voor haar. Hoewel de gasten in de slotfase wel wat makkelijker gingen spelen, hebben ze toch de nul weten te houden. De eindstand was 0-10 voor het jongste meidenelftal van VV Papendrecht. Doelpuntenmakers waren Destiny (2x), Sen (3x), Djamila (3x), Anouk en Sofie.

 

MO13-1 begint met uitoverwinning  (29-01-2022)

Op zaterdag 29 januari speelde MO13-1 de eerste competitiewedstrijd van 2022. In Hendrik-Ido-Ambacht was IFC MO13-2 de tegenstander. De meiden van VV Papendrecht hadden even nodig om op gang te komen. Ze misten door corona een aantal speelsters en speelden daarom met drie invallers, bedankt meiden! Wat ook niet hielp, was dat een rood-zwarte voetbalster een blessure opliep. Desondanks werd de rust ingegaan met een 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Sen en dankzij goed keeperswerk van de Papendrechtse goalie, knap werk. Na de rust zaten onze meiden er wat beter in. Ze waren weer wat meer gewend en zo werden er nog drie doelpunten gemaakt, een door Djamila en daarna nog twee door Sen. De meiden van IFC kwamen er zo af en toe gevaarlijk uit maar wij hebben Vada die ook de tweede helft top stond te keepen. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken en Papendrecht MO13-1 had de eerste overwinning na de winterstop te pakken, eindstand: 0-4.

 

Weer ruime zege MO13-1  (18-12-2021)

Op zaterdag 18 december, vlak voor het ingaan van de lockdown, speelde Papendrecht MO13-1 de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit tegen ST Zwaluwe/DHV MO13-1. Beide elftallen begonnen fel. Het was duidelijk dat ze beide wilden winnen. ST Zwaluwe/DHV MO13-1 had een erg snelle spits die Papendrecht geen seconde uit het oog mocht verliezen. Het was Papendrecht dat al vrij snel de openingstreffer maakte. Sophie scoorde vanuit een corner. Ze draaide de bal mooi het doel in. Kort daarop volgde de 0-2 door Eva. Daarna namen de gastvrouwen het initiatief. De rood-zwarten raakten hun snelle spits even uit het oog. Hierdoor kon zij het doel bereiken en de aansluitingstreffer maken. Gelukkig raakten de meiden van VV Papendrecht daar niet van onder de indruk en scoorden zij de 1-3 dankzij Anna. Net als voor rust speelde het voetballen tijdens de tweede helft zich vooral af op de helft van de thuisploeg. De Papendrechtse meiden waren het overgrote deel van de tijd aan de bal en creëerden meerdere kansen. Dit resulteerde in fraaie doelpunten van Eva, Anna en Destiny. Dankzij een aantal knappe reddingen van doelvrouwe Vada werd de tweede helft de nul gehouden. Het slotakkoord was van Destiny waardoor onze meiden met volle overtuiging de tegenstander met 1-7 aan de zegekar bonden. Door dit resultaat sloot Papendrecht MO13-1 de najaarscompetitie af als derde. Een prima resultaat voor dit nieuwe team.

Na de wedstrijd hebben de Papendrechtse meiden op de club nog genoten van patat met snacks en frisdrank. Ze hebben een gezellige middag gehad met een verlaat Sinterklaasfeestje.
Patrick: bedankt voor je inzet als trainer van deze leuke groep en op naar het nieuwe seizoen. Papendrecht MO13-1 wenst iedereen fijne kerstdagen en een sportief 2022.

 

Knappe zege MO13-1  (11-12-2021)

Op zaterdag 11 december trad Papendrecht MO13-1 op eigen grond aan tegen Oosterhout MO13-1. Om 09.02 uur werd er afgetrapt. De wedstrijd startte met veel energie van beide partijen. De meiden van VV Papendrecht waren het merendeel van de tijd aan de bal en kregen een aantal kansen. De meiden van Oosterhout kwamen maar af en toe bij het Papendrechtse doel maar waren dan wel dreigend. Nadat Djamila binnen het strafschopgebied op haar enkel werd getrapt, floot de scheidsrechter voor een strafschop. Helaas werd de buitenkans niet benut door Sen. Ongeveer 7 minuten voor rust scoorde Sen alsnog middels een prachtig afstandsschot. 1-0 was tevens de ruststand. Trainer-coach Patrick Benjamins pepte de meiden in de rust nog wat op en moedigde ze aan om te blijven spelen als tijdens eerste helft met de mentaliteit om te willen winnen. In de tweede helft werden meerdere kansen gecreëerd. Destiny had een paar mooie kansen maar de bal wilde er niet meer in. de bal wilde er niet meer in. De Papendrechtse meiden wisten de 1-0 tot het laatste fluitsignaal vast te houden en konden met opgeheven hoofd het veld verlaten. Een schitterende revanche voor de uitwedstrijd die met 5-1 verloren was gegaan.

 

Dubbele cijfers MO13-1  (04-12-2021)

Op zaterdag 4 december speelde Papendrecht MO13-1 thuis tegen IFC MO13-2. De wedstrijd werd al snel geopend met het eerste doelpunt voor VV Papendrecht. Daarna raakten de Papendrechtse meiden lekker op dreef en vlogen de doelpunten één voor één het doel van IFC in. De Papendrechtse keepster moest zichzelf warm houden door korte warming-ups te doen bij haar doel. De meiden van IFC hielden haar niet warm en speelden voornamelijk op hun eigen helft. MO13-1 was de eerste helft veelal aan de bal. Dat gold ook voor de tweede helft waarin het scoren gewoon doorging. De meiden hadden geen rem. Helaas zwakten de Papendrechtse meiden op het laatst iets af waardoor IFC de eretreffer kon maken na een mooi schot. Papendrecht MO13-1 liep het veld af met een dikke overwinning van 10-1. De doelpunten werden gemaakt door Sen (4x), Djamila (4x) en Anna (2x).

      

 

Uitoverwinning MO13-1  (27-11-2021)

Op zaterdag 27 november stond Papendrecht MO13-1 op sportcomplex Sluisweg in Hardinxveld-Giessendam al om 9 uur klaar voor de wedstrijd tegen Hardinxveld MO13-1. Er werd leuk gevoetbald. De Papendrechtse meiden hadden veel balbezit, onderschepten de bal goed en kwamen steeds bij het doel maar in de eerste helft helaas zonder resultaat. De tussenstand met rust was daarom 0-0. De tweede helft startten de meiden van VV Papendrecht weer sterk. Er kwamen mooie kansen voor Mayra, Sen en Djamila maar de bal leek er niet in te willen. Hardinxveld kwam weinig bij het Papendrechtse doel. Een minuut of 10 na rust werd het eerste Papendrechtse doelpunt gemaakt door Djamila. Tien minuten later wist Sen het doel ook te bereiken en scoorde de 0-2, tevens de eindstand. Er waren mooie acties en prima samenspel te bewonderen. Leuk om te zien hoe goed dit team groeiende is.

 

Ongelukkige nederlaag MO13-1 (20-11-2021)

Op zaterdagochtend 20 november ontving Papendrecht MO13-1 op het Slobbengors IFC MO13-1. De wedstrijd begon goed en onze meiden kwamen al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Helaas was dit van korte duur want IFC maakte al snel de gelijkmaker. Naarmate het einde van de eerste helft naderde, werden nog de nodige kansen gecreëerd. Vlak voor rust werd de 2-1 mooi ingeschoten. Na een toch wel aardig gelijkwaardige eerste helft en met een goed gevoel gingen de rood-zwarten de kleedkamer in. De tweede helft werd ook weer prima gestart. Helaas kregen de gasten een strafschop na een overtreding in het zestienmetergebied. Gelukkig ging de inzet over. Vervolgens kwamen er kansen over en weer maar die werden alleen benut door IFC waardoor het 2-3 werd. In de slotfase kreeg Papendrecht opnieuw een goede kans maar de bal wilde er niet meer in. Hierdoor werd ongelukkig met 2-3 verloren. Nu gaan wij ons voorbereiden op de volgende wedstrijden.

 

Seizoen 2020-2021

 

Verslagen/Nieuws MO19-1

 

BBQ MO19/23 ter afsluiting van seizoen  (02-07-2021)

Op vrijdag 2 juli sloot MO19/23 het seizoen af. De ‘bende van ellende’ streek na allerlei obstakels onderweg neer in Hendrik-Ido-Ambacht voor een barbecue bij Jos en Marleen thuis. Het was bijzonder leuk en het weer was heerlijk. De eigen gemarineerde satés, worsten, hamburgers en dergelijke waren heel lekker. Wat wil je nog meer? De televisie was buiten geïnstalleerd voor de voetballiefhebbers. Tevens was de muziekbox goed te horen. Er ontstond een heuse battle tussen de jeugd en de oudere generatie wat nu eigenlijk goede muziek is. Daar liepen de smaken iets uiteen. Voor de rest was het supergezellig.

    

In het nieuwe seizoen zullen de meiden in de MO23-competitie gaan meedraaien. Dat belooft wat. Dit zal wennen zijn en fysiek zwaar worden omdat de gemiddelde leeftijd ongeveer 18,5 is. Maar met deze gezellige, jonge meiden moet het goed komen met hun verdere ontwikkeling. Onder leiding van trainer Jos Bergmans en assistent- en keeperstrainer Berry de Leeuw moet dat zeker gaan lukken.

De meiden hadden nog een leuke attentie in petto wat zeer werd gewaardeerd. Op naar het volgende uitje zouden we willen zeggen!

Monique Klooster

 

Knappe uitzege MO19-1  (10-10-2020)

Op zaterdag 10 oktober trad Papendrecht MO19-1 aan op een regenachtig sportpark Groenhoven in Gouda. Aangezien de ploeg over weinig wissels beschikte en Gouda MO19-1 een onbekende tegenstander was, werd in een 4-4-2-opstelling gespeeld.  Het was even wennen in het begin, maar na dertig minuten maakte spits Djelo vanuit een hoekschop de 0-1. In de 35e minuut scoorde Djelo de 0-2 met behulp van de keepster die de bal door haar handen liet glijden. Roos L, Sanne W, Pien en Zafira verdedigden goed, waardoor de tegenstanders amper voor het Papendrechtse doel kwamen. Amber was weer van de partij en stond goed te keepen.

Na de rust wist Daniëlle in de 60e minuut de 0-3 te maken. In het laatste kwartier zakte Papendrecht iets in. Dit leidde in de 80e minuut tot de eretreffer van de gastvrouwen door een eigen doelpunt van Sanne W: 1-3, tevens de uitslag. Volgende week spelen onze meiden om 12.30 uur thuis tegen Hillegom.

 

MO19-1 start competitie met uitzege (26-09-2020)

Op zaterdag 26 september vertrekt Papendrecht MO19-1 aan het eind van de ochtend naar Rotterdam. Om 12.30 uur staat de allereerste wedstrijd van de competitie tegen Zestienhoven op het punt van beginnen. “Dit is uw gezagvoerder May, ik heet u welkom aan boord. Uw piloot is Ron en uw steward Berry. Jullie bestemming is er eentje naar de overwinning.” Met uitzicht op de verkeerstoren staan allerlei supporters om VV Papendrecht aan te moedigen. Alle meiden zijn er klaar voor. Het fluitsignaal klinkt en de aftrap is voor de Papendrechters. We spelen voornamelijk op de helft van Zestienhoven en krijgen een aantal kansen. In de 26e minuut is het raak. Djelo scoort een prachtig doelpunt, nadat van achteren is opgebouwd. Roos L schiet op de paal. Renaiska geeft mooie assists en heeft soms ook kansen om te schieten. Sanne W en Roos L zijn goed aan het verdedigen en zijn dan ook niet bang om een sliding hier en daar te maken. Met Roos T en May als links- en rechtsback zijn ze een goed team met zijn vieren en komen er amper kansen voor Zestienhoven. Toch krijgt de tegenstander een enorme kans, maar wij hebben Bo op het doel en ze weet de bal fantastisch tegen te houden.
Na rust komen gastspelers Yaren en Danique onze ploeg versterken. Ook Claudia komt erin voor Sanne W en Pien voor May. Naomi neemt weer een enorme sprint en legt de ballen voor het doel. Aan de andere kant loopt Sanne L sommige spelers zo voorbij. In de 60e minuut weet Slavica te scoren en nog geen 5 minuten daarna is het weer raak voor haar. Ook Daniëlle krijgt een kans en schiet op de paal. In de 75e minuut maakt Djelo de 0-4. Dit is tevens de uitslag. We hebben goed gespeeld meiden! Niet alleen vliegtuigen maar ook de wedstrijd zelf vloog voorbij!! Met een mooie uitslag van 0-4 gaan we met alle moed op naar volgende week. We spelen om 12.30 uur thuis tegen FC ‘s-Gravenzande. Schroom niet om een kijkje te nemen. Tot volgende week!

 

Verslagen/Nieuws MO17-1

 

Barbecue MO17  (18-06-2021)

Op vrijdag 18 juni stond op het Rood-Zwarte Plein een barbecue gepland voor de MO17 ter afsluiting van het seizoen 2020-2021. Naast de hamburgers en de bijzonder smakelijke worsten waren er ook nog overheerlijke garnalenspiesjes. Voor iedereen wat lekkers dus. Kiki en Aad bleken in de praktijk heel goede obers te zijn en wisten alles op tijd op tafel te krijgen. Aan zowel Rob van Daele als Monique was de functie van BBQ-master toebedeeld. Monique is haar roeping misgelopen: zij bleek een zeer goede barbecuemeester. Het seizoen was moeilijk vanwege alle coronaperikelen maar ondanks dat is er nog veel getraind. Tevens zijn de nodige onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Enkele speelsters hebben besloten om te stoppen. Dit is altijd jammer. Een paar speelsters gaan over naar andere teams. Gelukkig blijven sommige meiden in de MO17-1 en komt een aantal jongere speelsters de groep versterken.

Ik wil alle speelsters bedanken voor het afgelopen jaar. De meesten van jullie kom ik op de vereniging vast nog tegen. De meiden die stoppen wil ik veel succes meegeven met datgene wat ze gaan doen. Als laatste heb ik enorm veel zin in volgend seizoen, hopelijk met een normale competitie en trainingen. Geniet even van jullie rust en tot ziens op de eerste training!

Ton Rutteman

 

Verslagen/Nieuws MO15-1

 

Laura Huijsman geslaagd voor UEFA-C Youth (09-06-2021)

Laura Huijsman, trainster van MO15-1 en komend seizoen speelster van MO23-1, is recentelijk geslaagd voor haar praktijkexamen UEFA-C Youth. Onder toeziend oog van haar beoordelend KNVB-docent en technisch coördinator Dennis Zaal gaf Laura een prima training. Met het succesvol afronden van dit examen heeft Laura een uitstekende stap gezet in haar nog jonge trainerscarrière. Voetbalvereniging Papendrecht is trots op haar trainend kader en met het behalen van dit diploma hoopt de club weer een volgende stap te kunnen zetten in de ontwikkeling van onze jeugdleden.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor cursussen en opleidingen? Neem dan contact op met Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal (hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl) of Jeugdvoorzitter Rick Croese (jeugdvoorzitter@vvpapendrecht.nl).

 

Verslagen/Nieuws MO13-1

 

MO13-1 hervat training  (12-01-2021)

Op dinsdagavond 12 januari hervatten diverse teams de training waaronder MO13-1. Door de vele regen die gevallen was, kon alleen getraind worden op de Xtragrass-velden, 2 en 4, zij het in beperkte mate. Trainster Mariska van MO13-1 besloot daarom de meiden de loopschoenen uit de kast te laten halen. Onder meer werd gebruik gemaakt van de parkeerplaats bij het hoofdkantoor van Fokker. Het was behelpen, maar de meiden zijn weer begonnen.

 

MO13-1 verliest nipt van jongens  (31-10-2020)

Op zaterdag 31 oktober oefende MO13-1 tegen de jongens. De meiden vonden het wat spannend zo tegen jongens. Op een heerlijk veld gingen ze goed van start. Heerlijk veldspel en het ging over en weer. De jongens moesten soms wel even ingrijpen. Maar ook onze meiden schoffelden er wel eens een onderuit. Het meeste gebeurde in de tweede helft. Met 1-0 achter zetten de meiden de druk erop. En dat leidde dan ook tot de terechte 1-1 door Finne. Vervolgens had MO13-1 de 1-2 moeten maken na kans op kans en het nodige gefrommel. Maar de bal wilde er niet in. En als je niet scoort, bestaat de kans dat je hem om de oren krijgt. Jelle van de JO11 deed mee. Nu is hij goed maar nog niet heel groot. Dus onze meiden beukten hem omver. Dit gebeurde alleen in het strafschopgebied en dat betekende een penalty. Veda zat goed bij de bal maar kon de inzet net niet keren: 2-1. De meiden kregen vervolgens nog wat kansjes, maar gescoord werd er niet meer. De meisjes hebben van deze wedstrijd geleerd en gaan snel op herhaling.

 

Opnieuw ruime uitzege MO13-1  (10-10-2020)

Op zaterdag 10 oktober reisde Papendrecht MO13-1 naar Beusichem voor de uitwedstrijd tegen BZS MO13-1. Door ziekte had de ploeg slechts drie wissels. De opstelling was desondanks wat gepuzzel waardoor enkele meiden op andere plekken startten dan gebruikelijk. Daardoor was het in de beginfase wat rommelig. Het spel ging lang over en weer, maar uiteindelijk kreeg Papendrecht de overhand. Onze meiden gingen dan ook met een 0-2 voorsprong rusten. In de rust werden drie wissels doorgevoerd.

      

De tweede helft werd gespeeld met meer meiden op hun eigen plek waardoor er meer rust kwam in het spel. Het begon weer te draaien en er werd meer overgespeeld. Het stond dan ook snel 0-5. In de laatste paar minuten kwam ook de 0-6 nog op het lijstje. Zo deden de meiden prima zaken. Ze kunnen volgende week tijdens de inhaalwedstrijd de koppositie overnemen van Rijsoord. Ze spelen om 9 uur thuis tegen Ameide.

 

Nieuwe zege MO13-1  (03-10-2020)

Papendrecht MO13-1 trad op zaterdagochtend 3 oktober op een nat veld aan tegen IFC MO13-1. De meiden waren toch wel een beetje zenuwachtig en druk. Een verjaardag, nieuwe pakken en ze mochten op het hoofdveld. Na de opstelling de warming-up, gevolgd door de aftrap. Raar zonder klappende ouders, een doodstil sportpark. De wedstrijd startte rommelig. Na een mooi doelpunt dachten we: “daar gaan we”. Helaas werd deze afgekeurd. Met veel rommelballen ging het spel over en weer. Ergens waren we sterker maar zolang wij niet scoren, komt er geen rust in het veld. Gelukkig viel dan toch de 1-0. Zes minuten later was het al 3-0. Daarna wat slordigheid, wisselingen van positie en werd er vergeten te verdedigen. De zeer goede en snelle aanvaller van IFC was er als de kippen bij en strafte dit netjes af: 3-1. Herpakken en doorgaan. Zo kwamen er weer kansen en doelpunten voor ons. De rust gingen we in met een 5-1 voorsprong.

      

Veel regen, dus tijdens de rust snel onder de tenten. Enkele wissels werden doorgevoerd waaronder een keeperswissel omdat Gwen en Isabelle de MO15 2 moesten helpen. Wat drinken, wissels op de goede plek en we mochten weer. Tijdens de tweede helft was er meer rust aan de bal. Maar nu nog de posities houden. De verdedigers waren op het middenveld te vinden, de spitsen liepen op half. Het was enige tijd een rommeltje. Er werden aardig wat schoten gelost op het IFC-doel maar daar stond een geweldige doelverdediger. Nergens bang voor, ze wierp zich overal voor en heeft veel tegengehouden. Na rust wisten we slechts eenmaal te scoren, waardoor de eindstand 6-1 was. Volgende week wacht ons de verre uitwedstrijd tegen het Gelderse BZS MO13-1.

 

MO13-1 begint competitie met dubbele cijfers  (19-09-2020)

Na een heerlijke voorbereiding met drie ruime bekerzeges mochten de meiden van Papendrecht MO13-1 zich opmaken voor de competitie. Die begon op de derde zaterdag van september om 10 uur op het zeer mooie sportpark De Roef in Sleeuwijk. De meiden waren heerlijk uitgeslapen en gezellig druk. Doordat Devana zich had aangesloten bij MO15-2 en Veda helaas ziek was, waren we met 15 meiden. Het gehele eerste bedrijf speelde zich af op de helft van de tegenstanders. Zij hielden met 9 meisjes hun doel potdicht. Hierdoor was het erg lastig de bal erin te krijgen. Kort voor rust viel toch de 0-1.

In de rust gaven de rood-zwarten al snel zelf aan wat er anders moest. Stoppen met trechtervoetbal. Ze zijn het veld breder gaan trekken. Tevens kwamen vier verse krachten het veld in. Dit leidde tot wat rust in het spel en mooie combinaties. Drie minuten hadden ze nodig om de doelpuntenmachine aan te zetten. Nummer 2, 3, 4, 5, 6 en 7 vielen dan ook snel. De een nog mooier dan de ander. Even kreeg Sleeuwijk MO13-1 lucht om een keer aan onze kant te komen. Maar helaas voor hen hebben wij een topverdediging staan. Daarna scoorde Papendrecht nog drie keer. De tiende viel echt in de laatste minuut. Ook deze keer won Papendrecht MO13-1 dus met dubbele cijfers: 0-10. Volgende week spelen de Papendrechtse meisjes weer thuis, om 9 uur tegen Ameide MO13-1. Ouders: bedankt voor jullie support.

 

MO13-1 bekert verder na drie zeges  (12-09-2020)

Op zaterdagochtend 12 september stond voor Papendrecht MO13-1 op het Slobbengors de derde en laatste wedstrijd van de bekerpoule gepland. Liefst 17 Papendrechtse meiden waren aanwezig en dat leidde uiteraard tot de nodige hoofdbrekens voor de trainster. Gelukkig deed tegenstander Ameide MO13-1 niet moeilijk en mochten alle meisjes meedoen. Papendrecht schoot uit de startblokken en stond al binnen de minuut op 1-0. Er werd leuk en goed gevoetbald. Het ging snel. In geen tijd stond het 4-0. Even verslapte de aandacht om te verdedigen. Dit leidde tot de 4-1. De meiden reageerden er weer snel op met de 5-1 ruststand tot gevolg. In de rust zes wissels inpassen is een hoop maar het werd toch gedaan. Even moesten de meiden wennen maar dat duurde maar 5 minuten. Na de 6-1 volgden nummer 7 en 8, waaronder een treffer van Gwen, nadat ze een jaar gekeept heeft. Vervolgens verslapte het weer eventjes aan Papendrechtse kant en kon Ameide de 8-2 maken. Daarna pakte Papendrecht het weer op en werden de dubbele cijfers behaald, eindstand: 10-2. Ook de derde tegenstander werd derhalve verslagen in de bekerfase, waardoor Papendrecht MO13-1 verder bekert.

 

MO13-1 in bekerpoule bovenaan  (05-09-2020)

Op zaterdag 29 augustus begon voor Papendrecht MO13-1 het nieuwe seizoen met een bekerwedstrijd bij Oranje Wit MO13-1. Gelijk werd een heerlijke 0-7 winst geboekt. Op de eerste zaterdag van september werd op het Slobbengors aangetreden tegen VVAC MO13-1. Onze meiden hadden er weer zin in. Ondanks dat met een compleet andere opstelling begonnen werd dan de week ervoor, gingen ze verder waarmee ze gebleven waren. Binnen 3 minuten stonden de Papendrechters al met 2-0 voor. Met 7-0 werd de eerste helft afgesloten.

      

In verband met de coronaregels vond de rust op het veld plaats. Dat was nieuw en even wennen. Snel wat drinken. Wat korter rusten was niet erg. In de tweede helft werden vier wissels doorgevoerd. Desondanks ging het scoren gewoon door. Leuk voetbal, soms wat rommelig, maar heerlijk om naar te kijken. Dankzij de uitslag van 11-0 heeft Papendrecht MO13-1 de eerste plek in de bekerpoule stevig in handen.

 

Seizoen 2019-2020

 

Verslagen/Nieuws MO19-1

 

Laatste training MO19-1  (28-05-2020)

Op donderdagavond 28 mei vond de laatste training van het seizoen plaats van de Meidenvoetbalacademie. De speelsters van MO19-1 grepen de gelegenheid aan om de trainers te bedanken voor de gezellige en leerzame trainingen en ze als dank enkele geschenken te overhandigen.

Trainer Dennis Zaal bedankte de meiden voor alle inzet, discipline, plezier, discussies, aanwezigheid, drive, leergierigheid en vooral veel respect naar elkaar. Alle ingrediënten voor een topseizoen waren aanwezig en dat resulteerde in goede prestaties, met als hoogtepunt het najaarskampioenschap. Dank voor het leuke seizoen.

 

MO19-1 is kampioen!!!  (07-12-2019)

Daar is het dan toch! Het kampioenschap van Papendrecht MO19-1 is binnen! Op zaterdag 7 december startte aan het begin van de middag op ons hoofdveld de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen de enige overgebleven concurrent SC ‘t Zand uit Tilburg. Het was de eerste 20 minuten billen knijpen. De gasten lieten duidelijk blijken, dat ze ervoor gingen. Maar dankzij twee Papendrechtse doelpunten, die letterlijk en figuurlijk uit de lucht kwamen vallen, werd de controle overgenomen. De score werd uiteindelijk uitgebouwd naar een duidelijke 5-0 zege. Daarmee pakten onze meiden volkomen terecht het kampioenschap. Acht van de negen wedstrijden werden gewonnen. Slechts eenmaal werd gelijk gespeeld. Liefst 39 maal werd gescoord en slechts 10 tegentreffers werden geïncasseerd. We feliciteren de meiden van MO19-1 alsmede begeleiders Dennis Zaal en Barry de Leeuw van harte met het behalen van de najaarstitel.

 

MO19-1 op titelkoers  (30-11-2019)

Papendrecht MO19-1 had de eerste 7 competitiewedstrijden van dit seizoen gewonnen. De verwachtingen voor de thuiswedstrijd tegen IFC MO19-1 waren dan ook hooggespannen. Aan de warming-up lag het niet. Beide ploegen streden voor elke meter, waardoor de eindstand 1-1 werd. Op 7 december spelen onze meiden de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen medetitelkandidaat SC ’t Zand, een echte kampioenswedstrijd dus. Papendrecht heeft aan een gelijkspel genoeg om de titel binnen te slepen. Dus kom aanstaande zaterdag naar het Slobbengors om onze meiden naar het kampioenschap te juichen. Het topduel begint om 12.30 uur.

     

Trainer-coach: Dennis Zaal, assistent en leider: Barry de Leeuw.

 

Verslagen/Nieuws MO17-1

 

Uitzege MO17-1  (30-11-2019)

Op 30 november speelde Papendrecht MO17-1 op sportpark Schildman in Hendrik-Ido-Ambacht tegen IFC MO17-2. Op de zonnige zaterdagmiddag zorgden treffers van achtereenvolgens Evi, Bo J. en Gwen voor een 0-3 voorsprong. Dankzij de eretreffer van de thuisploeg werd het 1-3 voor onze rood-zwarte meiden.

 

Doelpuntloos gelijkspel MO17-1  (16-11-2019)

Op zaterdagochtend 16 november ging Papendrecht MO17-1 naar sportpark Schenkeldijk in Dordrecht voor het uitduel tegen EBOH MO17-1. Het was koud langs de lijn, maar het spel was hartverwarmend. Helaas werd er niet gescoord, waardoor het 0-0 bleef.

 

Thuiszege MO17-1  (05-10-2019)

Op zaterdag 5 oktober trad Papendrecht MO17-1 op ons thuiscomplex aan tegen Dubbeldam MO17-1. Op de heerlijke ochtend op veld 4 barstte een boeiend duel los, dat met het kleinst mogelijk verschil gewonnen werd door de rood-zwarten: 1-0. Yaren was de matchwinner.

 

MO17-1 wint avondduel  (02-10-2019)

Op woensdag 2 oktober werkte Papendrecht MO17-1 op het regenachtige Slobbengors een avondduel af tegen Nieuw Lekkerland MO17-1. Onder het kunstlicht van ons hoofdveld ontbrandde een spannende strijd, die dankzij een treffer van Kim nipt met 1-0 gewonnen werd door onze meiden.

 

Gelijkspel MO17-1  (28-09-2019)

Op 28 september ging Papendrecht MO17-1 naar sportpark Stadspolders in Dordrecht. Op een best lekkere zaterdagmorgen werd het 1-1 tegen Oranje Wit MO17-1. De Papendrechtse treffer was van Bianca.

 

MO17-1 in het nieuw  (14-09-2019)

United Marine Services Group heeft Papendrecht MO17-1 nieuwe tenues bezorgd. Het bedrijf is een wereldwijde dienstverlener in de maritieme sector. Het samenwerkingsverband van vijf partners is in staat om reparaties en service op locatie aan te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfstelling en hoogwaardige werkplaatsreparaties. Het team en de begeleiding zijn de sponsor zeer erkentelijk voor de mooie tenues, waardoor de meiden er weer geweldig bijlopen.

Trainer: Ton Rutteman, leider: Ilse Bergsma

 

Verslagen/Nieuws MO15-1

Trainers: Laura Huisman en Maikel van der Wal, leider: Jolanda Komdeur.

 

Verslagen/Nieuws MO13-1

 

Ruime uitzege MO13-1  (15-02-2020)

Op zaterdagochtend 15 februari vertrok MO13-1 al om half 8 richting Sleeuwijk. Om half 9 begon de wedstrijd op veld 1, een mooi kunstgras veld, wel een beetje wind (tribune hield veel weg). Ook deze keer dienden veel wisselingen in het team doorgevoerd te worden. Gwen kampt met polsproblemen, waardoor geschoven diende te worden. Jinthe en Fenna losten dit probleem op tijdens respectievelijk de eerste en tweede helft en keepten beiden foutloos. Het ging hard met de score tijdens de eerste helft: 0-6. In de rust werd de opstelling wat omgegooid. De verdedigers gingen eruit en aanvallers werden verdedigers. Het werd wat rommelig, omdat iedereen wilde scoren. Daardoor werden de ruimtes juist zeer klein en werd het dus lastig. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 0-8 afgesloten. Wederom een leuke pot en een zeer sportieve wedstrijd. Papendrecht MO13-1 heeft nu twee weekjes rust om op zaterdag 7 maart thuis om 9 uur tegen ASWH weer het veld op te mogen. Zien we jullie dan??

 

MO13-1 start 2020 uitstekend  (08-02-2020)

MO13-1 begon de voorjaarscompetitie met de uitwedstrijd tegen VVAC MO13-1. Voor de beker hadden de Papendrechtse meisjes nog flink verloren, maar op zaterdag 1 februari haalden ze hun gram. Het werd 0-3. Een week later werd op het hoofdveld van het Slobbengors aangetreden tegen IFC MO13-1. Weer een heerlijke zaterdag. De meiden moesten iets gehavend van start. Een ziekmelding en wat verschillende pijntjes, gelukkig was er hulp. Lois en Niamh bedankt…. Het begin was rommelig, mede doordat in een andere opstelling gevoetbald werd dan normaal. Halverwege de eerste helft schoot de IFC-goalie de bal in de voeten van Jasmijn. Zij zag, dat de keepster ver uit haar doel stond en schoot de bal over haar heen in de goal. De rust werd ingegaan met een 1-0 voorsprong. Tijdens de rust werd door de teamleiding besloten om wat om te zetten en werd aangegeven, dat meer de ruimte opgezocht diende te worden. De tweede helft verliep een stuk beter dan de eerste. Dit leidde tot de 2-0 van Amber. Dankzij de 2-0 winst staat Papendrecht MO13-1 gedeeld bovenaan.

 

MO13-1 sluit 2019 prima af  (17-12-2019)

Vlak voor het ingaan van de winterstop heeft Papendrecht MO13-1 onder het kunstlicht van het Slobbengors de laatste training van 2019 afgewerkt. Het werd een afsluiter met lekker partijen en stevige duels. Dat het vele trainen zijn vruchten heeft afgewerkt, blijkt wel uit het feit, dat de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar tegen GJS MO13-1, die plaatsvond op sportpark Dalem in Gorinchem, een uitzege opleverde met dubbele cijfers. Het werd liefst 0-10. De meisjes genieten weliswaar van een welverdiende, voetballoze periode, maar dat wil niet zeggen, dat ze op hun lauweren gaan rusten. Tijdens de winterstop staan de nodige activiteiten op de planning. We gaan in 2020 vast nog veel horen van deze talentvolle groep.

 

Verlaat Sinterklaasfeest MO13-1  (10-12-2019)

De goedheiligman zou weliswaar weer in Spanje behoren zitten, maar dat belette MO13-1 niet om op dinsdag 10 december een verlaat Sinterklaasfeest te houden in onze kantine. Inclusief lekkernijen, surprises en uiteraard gedichten.

De meiden en Bert hebben hun best weer gedaan.
Het was opnieuw een avond, die de boeken zal ingaan.
Dank aan alle spelers en ouders voor de tijd en inzet.
Donderdag is veld 4 weer door MO13-1 bezet.
Cheyenne neemt jammer genoeg afscheid.
Maar blijft betrokken bij de ploeg, dat is een feit.

Iedereen bedankt voor de gezellige Sinterklaasviering.

 

MO13-1 pakt 4 punten  (30-11-2019)

Op zaterdag 23 november reisde Papendrecht MO13-1 naar de gemeente West-Betuwe in Gelderland voor de confrontatie met Asperen MO13-1. Onze meiden verpletterden dankzij hun vechtlust de thuisploeg met liefst 0-9. Iedereen was benieuwd, of ze tijdens de thuiswedstrijd tegen HSSC’61 MO13-1 weer zo’n prestatie zouden kunnen neerzetten. Wellicht lag het aan de kou op het Slobbengors, maar het voetbal was aanvankelijk totaal anders dan een week ervoor. Door de makke eerste helft was de ruststand 0-2. In de rust werden enkele omzettingen doorgevoerd, die goed uitpakten. Er kwam meer pit in het elftal. De toeschouwers zagen meer lopende mensen en een ploeg, die zich terug wist te knokken. Dankzij twee treffers van Robbin werd het dan ook gelijk. Het leidde tot de terechte 2-2 eindstand. Volgende week speelt MO13-1 opnieuw thuis. Dat is tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop.

 

MO13-1 wint voetbalclinic  (11-11-2019)

Op zondag 3 november werd in de eredivisie vrouwen de voetbalwedstrijd Excelsior Barendrecht tegen Ajax gespeeld. Supporterende teams konden een prijs winnen door die middag op de tribune een teamfoto te maken en die vervolgens te delen. Papendrecht MO13-1 deed daaraan mee en won met onderstaande foto de hoofdprijs: een voetbalclinic onder leiding van Richard Mank, de hoofdtrainer van Excelsior Barendrecht. Gefeliciteerd meiden!

Begeleiding: Mariska van ’t Zant en Ronald Sterk.

 

MO13-1 bij eredivisiewedstrijd vrouwen  (03-11-2019)

Op zondag 3 november ging Papendrecht MO13-1 met de nodige begeleiders naar het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam. In het voormalige Stadion Woudestein werd in de eredivisie vrouwen de wedstrijd Excelsior Barendrecht tegen Ajax gespeeld. Bij beide ploegen voetballen voormalige speelsters van VV Papendrecht: Nikki IJzerman bij Excelsior Barendrecht en Liza van der Most bij Ajax. Om duidelijk te maken dat onze meiden de ex-Papendrechters kwamen aanmoedigen, werd een groot spandoek van onze voetbalvereniging uitgerold. De club uit de hoofdstad won de wedstrijd met 0-2.

 

Weerbaarheidstraining MO13-1  (15-10-2019)

Op dinsdag 15 oktober stond voor MO13-1 niet een normale voetbaltraining op het programma, maar een weerbaarheidstraining. Het was een superleuke en heel leerzame avond. We bedanken meneer KID voor het geven van de weerbaarheidstraining en de vader van Devana voor het regelen.

 

Teamuitje MO13-1  (01-10-2019)

Vanwege de grote hoeveelheid regen werd door MO13-1 besloten op dinsdag 1 oktober niet te trainen. Het idee om wat te gaan doen aan teambuilding was snel geboren. Deze keer geen gras onder de voeten, maar een etentje bij Pannenkoekenhuis Frittella. Tegen half 7 stormde de groep naar binnen om even naar achten weer naar huis te gaan. Wat een drukte. De andere klanten zullen wel blij zijn geweest, toen de meiden te eten hadden, even wat rust. Wat een heerlijke avond. Het was een bijzonder geslaagd teamuitje. Bedankt meiden.

 

Fraaie thuiszege MO13-1  (28-09-2019)

Het was een heerlijk vroege ochtend voor Papendrecht MO13-1. Op zaterdag 28 september kwam Lekvogels MO13-1 naar ons sportcomplex. Onze meiden hadden als motto: we prikken die vogels lek. Tijdens de eerste helft ging het spel op ons hoofdveld over en weer met voor beide kanten wel wat kansjes. Maar onze topper Runa stond gewoon haar vrouwtje in het doel, of er niets gebeurd was vorige week. Na 20 minuten was Gwen moegestreden. Sofie kwam voor haar in het veld. De eerste helft eindigde doelpuntloos. De rust was druk en toen het kippenhok eindelijk rustig zat, konden we de wedstrijd doornemen. Wat moest er anders?? Amber en Karen namen de plaats in van Jasmijn en Jinthe, die alles hadden gegeven.

Na rust begon het te draaien bij Papendrecht. Joy voelde zich weer kiplekker met Amber voor haar en het combineren ging ook goed. Lisa, die naar rechts geschoven was, speelde een heel andere wedstrijd dan voor rust met Sofie achter haar. Via de linkerkant ging de bal van Lenthe naar Joy en die stuurde Amber weg. Zij hield goed overzicht en zag Robbin vrijstaan. Robbin kwam na een mooie pass voor de keeper en maakte de 1-0. Nu moesten onze meiden doorpakken. Nog geen drie minuten later exact dezelfde aanval. Enkel schoof Robbin de bal deze keer aan de andere kant van de paal. Lekvogels kwam een aantal keer voor ons doel, maar daar was Fleur, Lenthe, Fenna of Tess de baas over de bal. Het hok zat op slot. Fenna onderschepte de bal en zag Amber diepgaan. Zij nam de bal aan en schoot heel knap binnen: 2-0 met nog een minuut of 8 te gaan. Spannend was het in de laatste minuten nog even, maar wat een topverdedigers en -keepster hebben we staan. Op naar volgende week. Papendrecht MO13-1 zal dan weer in alle vroegte mogen aantreden op ons mooie hoofdveld van sportpark Slobbengors. Trots op alle meiden, Karen bedankt!!

 

Robbin Sterk winnaar hoofdprijs Grote Clubactie 2018  (16-09-2019)

De Grote Clubactie van dit jaar is in volle gang. Vorig jaar was Robbin Sterk van MO13-1 de beste lotenverkoper van voetbalvereniging Papendrecht. Zij won daarmee de hoofdprijs van onze vereniging: een voetbaltenue naar keuze. Zij koos voor het prachtige uittenue van Feyenoord van dit seizoen.
VV Papendrecht feliciteert Robbin van harte met haar prijs.

 

MO13-1 boekt bekerzege  (14-09-2019)

In alle vroegte vertrok Papendrecht MO13-1 op zaterdag 14 september naar het Dordtse sportpark Schenkeldijk voor het bekerduel tegen Dubbeldam MO13-1. Op verzoek werd een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van enkele dagen daarvoor. Papendrecht kwam goed uit de startblokken en was veel op de helft van Dubbeldam te vinden. De Papendrechtse meiden hadden door, dat ze zouden kunnen winnen en gaven daarom vol gas. Na vele kansen was het raak dankzij Amber. Een paar minuten later was het echter weer gelijk na een mooi doelpunt van Dubbeldam: 1-1. Papendrecht bleef geloven in de zege, zette vol de druk erop en met succes. Na een corner van Jinthe schoot Amber de 1-2 binnen. De slotfase zat vol spanning. Gelukkig vergat Dubbeldam tot twee keer toe raak te schieten en kon Papendrecht met een fraaie bekerzege naar huis. U kunt wel begrijpen, dat we bijzonder trots zijn op de meiden. Op naar de competitie.