Terug

Verslagen/Nieuws Meisjes

 

Seizoen 2019-2020

 

Verslagen/Nieuws MO19-1

 

MO19-1 is kampioen!!!  (07-12-2019)

Daar is het dan toch! Het kampioenschap van Papendrecht MO19-1 is binnen! Op zaterdag 7 december startte aan het begin van de middag op ons hoofdveld de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen de enige overgebleven concurrent SC ‘t Zand uit Tilburg. Het was de eerste 20 minuten billen knijpen. De gasten lieten duidelijk blijken, dat ze ervoor gingen. Maar dankzij twee Papendrechtse doelpunten, die letterlijk en figuurlijk uit de lucht kwamen vallen, werd de controle overgenomen. De score werd uiteindelijk uitgebouwd naar een duidelijke 5-0 zege. Daarmee pakten onze meiden volkomen terecht het kampioenschap. Acht van de negen wedstrijden werden gewonnen. Slechts eenmaal werd gelijk gespeeld. Liefst 39 maal werd gescoord en slechts 10 tegentreffers werden geïncasseerd. We feliciteren de meiden van MO19-1 alsmede begeleiders Dennis Zaal en Barry de Leeuw van harte met het behalen van de najaarstitel.

 

MO19-1 op titelkoers  (30-11-2019)

Papendrecht MO19-1 had de eerste 7 competitiewedstrijden van dit seizoen gewonnen. De verwachtingen voor de thuiswedstrijd tegen IFC MO19-1 waren dan ook hooggespannen. Aan de warming-up lag het niet. Beide ploegen streden voor elke meter, waardoor de eindstand 1-1 werd. Op 7 december spelen onze meiden de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen medetitelkandidaat SC ’t Zand, een echte kampioenswedstrijd dus. Papendrecht heeft aan een gelijkspel genoeg om de titel binnen te slepen. Dus kom aanstaande zaterdag naar het Slobbengors om onze meiden naar het kampioenschap te juichen. Het topduel begint om 12.30 uur.

     

Trainer-coach: Dennis Zaal, assistent en leider: Barry de Leeuw.

 

Verslagen/Nieuws MO17-1

 

Uitzege MO17-1  (30-11-2019)

Op 30 november speelde Papendrecht MO17-1 op sportpark Schildman in Hendrik-Ido-Ambacht tegen IFC MO17-2. Op de zonnige zaterdagmiddag zorgden treffers van achtereenvolgens Evi, Bo J. en Gwen voor een 0-3 voorsprong. Dankzij de eretreffer van de thuisploeg werd het 1-3 voor onze rood-zwarte meiden.

 

Doelpuntloos gelijkspel MO17-1  (16-11-2019)

Op zaterdagochtend 16 november ging Papendrecht MO17-1 naar sportpark Schenkeldijk in Dordrecht voor het uitduel tegen EBOH MO17-1. Het was koud langs de lijn, maar het spel was hartverwarmend. Helaas werd er niet gescoord, waardoor het 0-0 bleef.

 

Thuiszege MO17-1  (05-10-2019)

Op zaterdag 5 oktober trad Papendrecht MO17-1 op ons thuiscomplex aan tegen Dubbeldam MO17-1. Op de heerlijke ochtend op veld 4 barstte een boeiend duel los, dat met het kleinst mogelijk verschil gewonnen werd door de rood-zwarten: 1-0. Yaren was de matchwinner.

 

MO17-1 wint avondduel  (02-10-2019)

Op woensdag 2 oktober werkte Papendrecht MO17-1 op het regenachtige Slobbengors een avondduel af tegen Nieuw Lekkerland MO17-1. Onder het kunstlicht van ons hoofdveld ontbrandde een spannende strijd, die dankzij een treffer van Kim nipt met 1-0 gewonnen werd door onze meiden.

 

Gelijkspel MO17-1  (28-09-2019)

Op 28 september ging Papendrecht MO17-1 naar sportpark Stadspolders in Dordrecht. Op een best lekkere zaterdagmorgen werd het 1-1 tegen Oranje Wit MO17-1. De Papendrechtse treffer was van Bianca.

 

MO17-1 in het nieuw  (14-09-2019)

United Marine Services Group heeft Papendrecht MO17-1 nieuwe tenues bezorgd. Het bedrijf is een wereldwijde dienstverlener in de maritieme sector. Het samenwerkingsverband van vijf partners is in staat om reparaties en service op locatie aan te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfstelling en hoogwaardige werkplaatsreparaties. Het team en de begeleiding zijn de sponsor zeer erkentelijk voor de mooie tenues, waardoor de meiden er weer geweldig bijlopen.

Trainer: Ton Rutteman, leider: Ilse Bergsma

 

Verslagen/Nieuws MO15-1

Trainers: Laura Huisman en Maikel van der Wal, leider: Jolanda Komdeur.

 

Verslagen/Nieuws MO13-1

 

Ruime uitzege MO13-1  (15-02-2020)

Op zaterdagochtend 15 februari vertrok MO13-1 al om half 8 richting Sleeuwijk. Om half 9 begon de wedstrijd op veld 1, een mooi kunstgras veld, wel een beetje wind (tribune hield veel weg). Ook deze keer dienden veel wisselingen in het team doorgevoerd te worden. Gwen kampt met polsproblemen, waardoor geschoven diende te worden. Jinthe en Fenna losten dit probleem op tijdens respectievelijk de eerste en tweede helft en keepten beiden foutloos. Het ging hard met de score tijdens de eerste helft: 0-6. In de rust werd de opstelling wat omgegooid. De verdedigers gingen eruit en aanvallers werden verdedigers. Het werd wat rommelig, omdat iedereen wilde scoren. Daardoor werden de ruimtes juist zeer klein en werd het dus lastig. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 0-8 afgesloten. Wederom een leuke pot en een zeer sportieve wedstrijd. Papendrecht MO13-1 heeft nu twee weekjes rust om op zaterdag 7 maart thuis om 9 uur tegen ASWH weer het veld op te mogen. Zien we jullie dan??

 

MO13-1 start 2020 uitstekend  (08-02-2020)

MO13-1 begon de voorjaarscompetitie met de uitwedstrijd tegen VVAC MO13-1. Voor de beker hadden de Papendrechtse meisjes nog flink verloren, maar op zaterdag 1 februari haalden ze hun gram. Het werd 0-3. Een week later werd op het hoofdveld van het Slobbengors aangetreden tegen IFC MO13-1. Weer een heerlijke zaterdag. De meiden moesten iets gehavend van start. Een ziekmelding en wat verschillende pijntjes, gelukkig was er hulp. Lois en Niamh bedankt…. Het begin was rommelig, mede doordat in een andere opstelling gevoetbald werd dan normaal. Halverwege de eerste helft schoot de IFC-goalie de bal in de voeten van Jasmijn. Zij zag, dat de keepster ver uit haar doel stond en schoot de bal over haar heen in de goal. De rust werd ingegaan met een 1-0 voorsprong. Tijdens de rust werd door de teamleiding besloten om wat om te zetten en werd aangegeven, dat meer de ruimte opgezocht diende te worden. De tweede helft verliep een stuk beter dan de eerste. Dit leidde tot de 2-0 van Amber. Dankzij de 2-0 winst staat Papendrecht MO13-1 gedeeld bovenaan.

 

MO13-1 sluit 2019 prima af  (17-12-2019)

Vlak voor het ingaan van de winterstop heeft Papendrecht MO13-1 onder het kunstlicht van het Slobbengors de laatste training van 2019 afgewerkt. Het werd een afsluiter met lekker partijen en stevige duels. Dat het vele trainen zijn vruchten heeft afgewerkt, blijkt wel uit het feit, dat de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar tegen GJS MO13-1, die plaatsvond op sportpark Dalem in Gorinchem, een uitzege opleverde met dubbele cijfers. Het werd liefst 0-10. De meisjes genieten weliswaar van een welverdiende, voetballoze periode, maar dat wil niet zeggen, dat ze op hun lauweren gaan rusten. Tijdens de winterstop staan de nodige activiteiten op de planning. We gaan in 2020 vast nog veel horen van deze talentvolle groep.

 

Verlaat Sinterklaasfeest MO13-1  (10-12-2019)

De goedheiligman zou weliswaar weer in Spanje behoren zitten, maar dat belette MO13-1 niet om op dinsdag 10 december een verlaat Sinterklaasfeest te houden in onze kantine. Inclusief lekkernijen, surprises en uiteraard gedichten.

De meiden en Bert hebben hun best weer gedaan.
Het was opnieuw een avond, die de boeken zal ingaan.
Dank aan alle spelers en ouders voor de tijd en inzet.
Donderdag is veld 4 weer door MO13-1 bezet.
Cheyenne neemt jammer genoeg afscheid.
Maar blijft betrokken bij de ploeg, dat is een feit.

Iedereen bedankt voor de gezellige Sinterklaasviering.

 

MO13-1 pakt 4 punten  (30-11-2019)

Op zaterdag 23 november reisde Papendrecht MO13-1 naar de gemeente West-Betuwe in Gelderland voor de confrontatie met Asperen MO13-1. Onze meiden verpletterden dankzij hun vechtlust de thuisploeg met liefst 0-9. Iedereen was benieuwd, of ze tijdens de thuiswedstrijd tegen HSSC’61 MO13-1 weer zo’n prestatie zouden kunnen neerzetten. Wellicht lag het aan de kou op het Slobbengors, maar het voetbal was aanvankelijk totaal anders dan een week ervoor. Door de makke eerste helft was de ruststand 0-2. In de rust werden enkele omzettingen doorgevoerd, die goed uitpakten. Er kwam meer pit in het elftal. De toeschouwers zagen meer lopende mensen en een ploeg, die zich terug wist te knokken. Dankzij twee treffers van Robbin werd het dan ook gelijk. Het leidde tot de terechte 2-2 eindstand. Volgende week speelt MO13-1 opnieuw thuis. Dat is tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop.

 

MO13-1 wint voetbalclinic  (11-11-2019)

Op zondag 3 november werd in de eredivisie vrouwen de voetbalwedstrijd Excelsior Barendrecht tegen Ajax gespeeld. Supporterende teams konden een prijs winnen door die middag op de tribune een teamfoto te maken en die vervolgens te delen. Papendrecht MO13-1 deed daaraan mee en won met onderstaande foto de hoofdprijs: een voetbalclinic onder leiding van Richard Mank, de hoofdtrainer van Excelsior Barendrecht. Gefeliciteerd meiden!

Begeleiding: Mariska van ’t Zant en Ronald Sterk.

 

MO13-1 bij eredivisiewedstrijd vrouwen  (03-11-2019)

Op zondag 3 november ging Papendrecht MO13-1 met de nodige begeleiders naar het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam. In het voormalige Stadion Woudestein werd in de eredivisie vrouwen de wedstrijd Excelsior Barendrecht tegen Ajax gespeeld. Bij beide ploegen voetballen voormalige speelsters van VV Papendrecht: Nikki IJzerman bij Excelsior Barendrecht en Liza van der Most bij Ajax. Om duidelijk te maken dat onze meiden de ex-Papendrechters kwamen aanmoedigen, werd een groot spandoek van onze voetbalvereniging uitgerold. De club uit de hoofdstad won de wedstrijd met 0-2.

 

Weerbaarheidstraining MO13-1  (15-10-2019)

Op dinsdag 15 oktober stond voor MO13-1 niet een normale voetbaltraining op het programma, maar een weerbaarheidstraining. Het was een superleuke en heel leerzame avond. We bedanken meneer KID voor het geven van de weerbaarheidstraining en de vader van Devana voor het regelen.

 

Teamuitje MO13-1  (01-10-2019)

Vanwege de grote hoeveelheid regen werd door MO13-1 besloten op dinsdag 1 oktober niet te trainen. Het idee om wat te gaan doen aan teambuilding was snel geboren. Deze keer geen gras onder de voeten, maar een etentje bij Pannenkoekenhuis Frittella. Tegen half 7 stormde de groep naar binnen om even naar achten weer naar huis te gaan. Wat een drukte. De andere klanten zullen wel blij zijn geweest, toen de meiden te eten hadden, even wat rust. Wat een heerlijke avond. Het was een bijzonder geslaagd teamuitje. Bedankt meiden.

 

Fraaie thuiszege MO13-1  (28-09-2019)

Het was een heerlijk vroege ochtend voor Papendrecht MO13-1. Op zaterdag 28 september kwam Lekvogels MO13-1 naar ons sportcomplex. Onze meiden hadden als motto: we prikken die vogels lek. Tijdens de eerste helft ging het spel op ons hoofdveld over en weer met voor beide kanten wel wat kansjes. Maar onze topper Runa stond gewoon haar vrouwtje in het doel, of er niets gebeurd was vorige week. Na 20 minuten was Gwen moegestreden. Sofie kwam voor haar in het veld. De eerste helft eindigde doelpuntloos. De rust was druk en toen het kippenhok eindelijk rustig zat, konden we de wedstrijd doornemen. Wat moest er anders?? Amber en Karen namen de plaats in van Jasmijn en Jinthe, die alles hadden gegeven.

Na rust begon het te draaien bij Papendrecht. Joy voelde zich weer kiplekker met Amber voor haar en het combineren ging ook goed. Lisa, die naar rechts geschoven was, speelde een heel andere wedstrijd dan voor rust met Sofie achter haar. Via de linkerkant ging de bal van Lenthe naar Joy en die stuurde Amber weg. Zij hield goed overzicht en zag Robbin vrijstaan. Robbin kwam na een mooie pass voor de keeper en maakte de 1-0. Nu moesten onze meiden doorpakken. Nog geen drie minuten later exact dezelfde aanval. Enkel schoof Robbin de bal deze keer aan de andere kant van de paal. Lekvogels kwam een aantal keer voor ons doel, maar daar was Fleur, Lenthe, Fenna of Tess de baas over de bal. Het hok zat op slot. Fenna onderschepte de bal en zag Amber diepgaan. Zij nam de bal aan en schoot heel knap binnen: 2-0 met nog een minuut of 8 te gaan. Spannend was het in de laatste minuten nog even, maar wat een topverdedigers en -keepster hebben we staan. Op naar volgende week. Papendrecht MO13-1 zal dan weer in alle vroegte mogen aantreden op ons mooie hoofdveld van sportpark Slobbengors. Trots op alle meiden, Karen bedankt!!

 

Robbin Sterk winnaar hoofdprijs Grote Clubactie 2018  (16-09-2019)

De Grote Clubactie van dit jaar is in volle gang. Vorig jaar was Robbin Sterk van MO13-1 de beste lotenverkoper van voetbalvereniging Papendrecht. Zij won daarmee de hoofdprijs van onze vereniging: een voetbaltenue naar keuze. Zij koos voor het prachtige uittenue van Feyenoord van dit seizoen.
VV Papendrecht feliciteert Robbin van harte met haar prijs.

 

MO13-1 boekt bekerzege  (14-09-2019)

In alle vroegte vertrok Papendrecht MO13-1 op zaterdag 14 september naar het Dordtse sportpark Schenkeldijk voor het bekerduel tegen Dubbeldam MO13-1. Op verzoek werd een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van enkele dagen daarvoor. Papendrecht kwam goed uit de startblokken en was veel op de helft van Dubbeldam te vinden. De Papendrechtse meiden hadden door, dat ze zouden kunnen winnen en gaven daarom vol gas. Na vele kansen was het raak dankzij Amber. Een paar minuten later was het echter weer gelijk na een mooi doelpunt van Dubbeldam: 1-1. Papendrecht bleef geloven in de zege, zette vol de druk erop en met succes. Na een corner van Jinthe schoot Amber de 1-2 binnen. De slotfase zat vol spanning. Gelukkig vergat Dubbeldam tot twee keer toe raak te schieten en kon Papendrecht met een fraaie bekerzege naar huis. U kunt wel begrijpen, dat we bijzonder trots zijn op de meiden. Op naar de competitie.

 

Seizoen 2018-2019

 

Verslagen/Nieuws MO19-1

 

MO19-1 overleeft poulefase beker (15-09-2018)

Papendrecht MO19-1 begon het bekertoernooi uitstekend. Op ons sportcomplex werd IFC MO19-2 met liefst 9-0 verslagen. Op het Dordtse sportpark Schenkeldijk was Dubbeldam MO19-1 echter een maatje te groot, uitslag: 2-0. De meiden van het trainersduo Maikel Blom en Sandra van Tol zette gelukkig alles recht tijdens de laatste bekerwedstrijd van de poulefase. Thuis werd SC Emma MO19-1 met ruime cijfers opzijgezet. Het werd 7-1. Hierdoor bekert Papendrecht MO19-1 verder.

            

             

Begeleiders: Maikel Blom, Sandra van Tol.

 

Verslagen/Nieuws MO17-1

 

MO17-1 eindigt als derde  (25-05-2019)

Op zaterdagochtend 25 mei reisde Papendrecht MO17-1 af naar sportpark Schildman in Hendrik-Ido-Ambacht voor de ontmoeting met ASWH MO17-1. Onder zonnige omstandigheden wonnen onze meiden met 1-3. Alle treffers werden gemaakt door Djelo. Dankzij de zege is Papendrecht MO17-1 keurig als derde geëindigd.

 

Doelpuntloos gelijkspel MO17-1  (19-05-2019)

Op zaterdag 18 mei speelde Papendrecht MO17-1 de laatste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie. Tegenstander was Zeelandia Middelburg MO17-1. Tijdens de spannende confrontatie op het zonnige Slobbengors waren de verdedigers en doelvrouwen de uitblinkers. Het bleef daarom 0-0.

 

Nipte thuiszege MO17-1  (04-05-2019)

Papendrecht MO17-1 trad op zaterdag 4 mei om 10.30 uur op ons sportcomplex aan tegen Madese Boys MO17-1. Onder winderige omstandigheden ontstond op ons hoofdveld een spannende tweestrijd. De gasten kwamen met 0-2 voor, maar gelukkig wisten onze meiden de achterstand om te draaien: Dilay 1-2, Lola 2-2, Dilay 3-2.

 

Uitoverwinning MO17-1  (13-04-2019)

Op 13 april toog Papendrecht MO17-1 naar sportpark Krommedijk in Dordrecht voor de uitwedstrijd tegen RKsv RCD MO17-1. Op de koude zaterdagmiddag trok Papendrecht aan het langste eind. Het werd 0-2 dankzij twee treffers van Dilay.

 

Gelijkspel MO17-1  (09-03-2019)

Op zaterdag 9 maart speelde Papendrecht MO17-1 op een winderig sportpark Krommedijk tegen FC Dordrecht Amateurs MO17-1. Het werd 2-2. Beide Papendrechtse treffers waren van Dilay.

 

MO17-1 door in de beker  (23-02-2019)

Op zaterdag 23 februari speelde Papendrecht MO17-1 op sportpark Slobbengors de bekerwedstrijd tegen ST DHV/TPO MO17-1. Op ons hoofdveld was de eindstand 1-0. Djelo was de matchwinner. Goed gedaan meiden, door naar de volgende ronde….

 

MO17-1 begint 2019 met competitiezege  (16-02-2019)

Op zaterdagochtend 16 februari startte Papendrecht MO17-1 de voorjaarscompetitie tegen ST DHV/TPO MO17-1. Op ons zonovergoten hoofdveld werd het 3-0. Dilay maakte de eerste en de derde, Danielle de tweede treffer.

 

Doelpuntloos gelijkspel MO17-1  (08-12-2018)

Op zaterdagochtend 8 december reisde Papendrecht MO17-1 naar Zevenbergschen Hoek, gemeente Moerdijk, voor de confrontatie met ST DHV/TPO MO17-1. Op een bijzonder winderig sportpark D’n Hoekschop ontspon zich een spannende tweestrijd tussen de twee subtoppers uit de 1e klasse 2. Ondanks kansen over en weer werd niet gescoord, waardoor Papendrecht MO17-1 de eerste helft van het seizoen 2018-2019 afsloot met een 0-0 gelijkspel.

 

Ruime thuiszege MO17-1  (01-12-2018)

Op zaterdag 1 december trad Papendrecht MO17-1 op ons thuiscomplex aan tegen Moerse Boys MO17-1. Ondanks het sombere en koude weer zagen we vooral blije gezichten, omdat Sanne B. na meer dan twee maanden blessureleed eindelijk weer aan een competitiewedstrijd kon meedoen. Na de openingstreffer, een eigen doelpunt van de gasten, ging het hard: 2-0 Naomi, 3-0 Dilay, 4-0 en 5-0 Sanne B. Djelo scoorde de 6-0. Daarna zette Sanne B. haar rentree luister bij door in de slotfase haar derde en vierde treffer van de dag te maken. Zij zette daarmee de 8-0 eindstand op het scorebord.

 

Gelijkspel MO17-1  (10-11-2018)

Op een sombere zaterdagochtend vertrok Papendrecht MO17-1 naar sportpark De Dongekant in Dongen. Nadat DVVC MO17-1 de score had geopend, zorgde Dilay voor de gelijkmaker. Daarna werd niet meer gescoord, waardoor 1-1 de eindstand werd.

 

MO17-1 klopt IFC  (27-10-2018)

Op zaterdagmorgen 27 oktober speelde Papendrecht MO17-1 tegen IFC MO17-1. De Papendrechtse meiden lieten zich niet van de wijs brengen door de vele buien en wonnen uiteindelijk met 2-0 dankzij treffers van Eline en Dilay.

 

MO17-1 bekert verder  (20-10-2018)

Voor Papendrecht MO17-1 stond op zaterdag 20 oktober om 11.30 uur op sportpark Empel-Zuid in Empel, een stadsdeel van ’s-Hertogenbosch, de bekerwedstrijd tegen RKVV Emplina MO17-1 op het programma. Het was een prachtige dag, niet alleen qua weer, maar ook qua voetbal van onze meiden. Ze kwamen op 0-3 dankzij twee treffers van Daniëlle en een goal van Dilay. Na een doelpunt van de tegenpartij zorgden Evi en Dilay voor de 1-5 eindstand. De overwinning werd gevierd met Bossche bollen. Goed gedaan meiden, weer een stukje dichter bij de finale van de KNVB-beker van het district Zuid I.

 

Nieuwe thuiszege MO17-1  (13-10-2018)

Op  13 oktober speelde Papendrecht MO17-1 op ons thuiscomplex tegen Terheijden MO17-1. Op de zonovergoten zaterdagmorgen maakte Djelo de openingstreffer. De score werd verdubbeld na een eigen doelpunt van de gasten. Daarna vielen geen doelpunten meer, waardoor onze Papendrechtse meiden met een 2-0 zege van het veld stapten.

 

Thuiszege MO17-1  (29-09-2018)

Op zaterdagmorgen 29 september speelde Papendrecht MO17-1 op een zonnig Slobbengors tegen TSC MO17-1. De Papendrechtse meiden kwamen met 3-0 voor dankzij treffers van Daniëlle, Pien en Noa. De gasten maakten het nog bijzonder spannend door daarna twee keer te scoren. Daar bleef het gelukkig bij, waardoor Papendrecht MO17-1 met 3-2 won.

 

MO17-1 start competitie met zege  (22-09-2018)

Papendrecht MO17-1 reisde op zaterdag 22 augustus aan het begin van de middag af naar sportpark De Blauwe Kei voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2018-2019. Dankzij Daniëlle en Dilay werd het 0-2, waarna Baronie MO17-1 tweemaal scoorde, waarvan 1 keer in eigen doel. Daardoor won Papendrecht met 1-3. De wedstrijd werd aan het eind van de eerste helft ontsierd door een zware botsing, waardoor Sanne B met een ernstige blessure van het veld moest. Een spoedig herstel gewenst!!

 

MO17-1 verder in de beker  (15-09-2018)

Papendrecht MO17-1 speelde op zaterdagochtend 15 september op ons sportcomplex de tweede en laatste bekerwedstrijd in de poulefase. Tegenstander IFC MO17-1 werd dankzij twee treffers van Dilay met 2-0 verslagen. Hierdoor zijn onze Papendrechtse meiden zonder puntverlies en zonder tegentreffer als eerste geëindigd in hun poule en gaan ze naar de volgende ronde van het toernooi om de KNVB-beker van het district Zuid I.

 

Bekerzege MO17-1 bij RCD  (08-09-2018)

Op een bewolkte zaterdagmiddag speelde Papendrecht MO17-1 op sportpark Krommedijk in Dordrecht voor de beker tegen MO17-1 van RKsv RCD. Dankzij twee treffers van Sanne B. werd het 0-2.

 

MO17-1 start met 9-0 zege (01-09-2018)

Papendrecht MO17-1 speelde op zaterdagmiddag 1 september op ons sportcomplex tegen VOC MO17-1. De vele fans langs de lijn konden niet alleen genieten van het zomerse weer, maar ook van het spel van onze meiden. Het werd liefst 9-0 dankzij treffers van Dilay (2x), Daniëlle (3x), Sanne B (2x), Eline (1x) en een eigen doelpunt. Een heerlijk begin van het nieuwe seizoen!

Trainer:  Ton Rutteman.
Assistent: Arjan van Toor.
Leider: Ilse Bergsma.

 

Verslagen/Nieuws MO13-1

 

Nieuwe pakken en tassen MO13-1  (23-03-2019)

Onlangs heeft Papendrecht MO13-1 nieuwe trainingspakken en tassen in ontvangst mogen nemen. Ze zijn gesponsord door Marine Spares ’93 uit Hendrik-Ido-Ambacht, een groothandel in scheepsbenodigdheden en visserij-artikelen. VV Papendrecht bedankt Marine Spares ’93 en kledingsponsor Beltona voor de nieuwe pakken en tassen.

      

 

MO13 opent 2019 in de zaal  (11-01-2019)

MO13 startte het nieuwe kalenderjaar met een lekker potje zaalvoetbal. Mede door een gulle gift en wat werk van een ouder was dit super geregeld. De meiden stortten zich vol overgave op de bal. Je kon zien, dat ze er weer echt zin in hadden. Inmiddels zijn ze weer naar buiten, vol aan de bak tijdens de trainingen in voorbereiding op het tweede deel van het eerste seizoen van deze meidengroep. De meisjes van MO13-1 en de begeleiding kijken ernaar uit, met leuke teamuitjes en vele mooie wedstrijden in het vooruitzicht.

 

MO13-1 pakt eerste punt  (03-11-2018)

Papendrecht MO13-1 is een nieuwe formatie met veel meisjes, die dit seizoen voor het eerst op voetbal zitten. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat het begin moeizaam was, maar de ploeg begint steeds beter te draaien. Zaterdagochtend 3 november verzamelden wij ons om 9:15 uur in de kleedkamer. Daar hebben wij met onze trainster de opstelling besproken. Daarna gingen wij naar het voetbalveld voor de warming-up. Om 10:00 uur begon de thuiswedstrijd tegen ASWH MO13-1. We gingen heel erg gelijk op en hadden veel kansen. Tien minuten voor rust maakte Danée vanuit een corner een héél mooi doelpunt. Wat waren we blij. In de tweede helft waren we wel een beetje moe, omdat we in de eerste helft al zoveel hadden gegeven. Vlak na de rust kregen we een penalty door een handsbal van een tegenstander. Ik mocht deze nemen, maar ik schoot de bal er helaas niet in. Het scheelde niet veel. De bal was best zwaar, waardoor ik die niet hard richting het doel kreeg. We bleven vechten en kregen nog best veel kansen, maar het bleef jammer genoeg 1-1. Onze trainster had van tevoren gezegd (ook tijdens alle andere wedstrijden al): als we een doelpunt maken, trakteer ik op chips! Dat is gelukt en na het feestje onder de douche hebben we met z’n allen in de kantine chips gegeten (van Lonneke) en wat gedronken (van Mariska). Ik ben heel trots op ons team, wat we vandaag hebben neergezet. Op naar de volgende wedstrijd!!!

Groetjes Belèn

Trainer: Mariska van ’t Zant.
Leider:  Frans Heijstek.

 

Stranddag MO13-1  (20-10-2018)

Veel ploegen van VV Papendrecht hadden het voorlaatste weekend van oktober geen officiële verplichtingen op voetbalgebied. Reden voor MO13-1 om met ouders en teambegeleiding een middag naar het strand van Hoek van Holland te gaan. Terwijl de ouders op een terras te vinden waren, waren de meiden zoet met voetvolley, touwtrekken, parachutespelvoetbal en nog veel meer superleuke activiteiten en trainingen van Mariska. Uiteraard was er ook tijd om van zon, zee en strand te genieten. Het was een topdag en voor het volgende uitje zijn al vele ideetjes ontstaan. MO13-1 is een echt vriendinnenteam aan het worden.

 

Eerste training MO13-1 (25-08-2018)

Op zaterdagochtend 25 augustus stond de eerste training van MO13-1 op het programma. Op het Slobbengors kon het nieuwe meidenteam, dat onder leiding staat van Mariska van ’t Zant, niet terecht vanwege de slechte staat van onze velden. Daarom werd uitgeweken naar het Vondelpark. Het begon droog, maar al snel trokken pittige buien over, waardoor iedereen drijfnat werd. De ouders vluchten onder de bomen en de plu, maar de bikkels van MO13-1 gaven geen kik en gingen gewoon door. Op het laatst kwam gelukkig de zon er nog even bij, waarna de heerlijke training afgesloten werd. Het belooft wat voor de rest van het seizoen.