Met de bus naar promotiewedstrijd Papendrecht

Beste leden,

Aanstaande zaterdag speelt ons eerste de finale van de nacompetitie tegen NSVV, die plaatsvindt op het hoofdveld van voetbalvereniging Heerjansdam. De aftrap is om 14.30 uur. Leden kunnen mee met de supportersbus.

We gaan er met z’n allen een mooi feest van maken! Dus kom met je hele team en moedig samen onze club aan! Het team met het grootste aantal mensen krijgt voor elke supporter een sjaal van de club. Maar er is meer… In de bus krijg je een VV Papendrecht-pet, zolang de voorraad strekt. Bij terugkomst kun je aanschuiven bij het avondbuffet in onze kantine. En dit voor maar €10 per volwassene. VOOR JEUGDLEDEN EN HUN LEIDER(S) IS DIT ZELFS GRATIS!

Let op: de busreis wordt aangeboden exclusief toegangsbewijs.

We verzamelen in de kantine tussen 12.15 uur en 12.45 uur. De spelersbus vertrekt rond 12.45 uur vanaf het Slobbengors richting Heerjansdam. De andere bussen vertrekken vanaf 13.15 uur. Wees op tijd!! Na afloop van de wedstrijd gaan we met zijn allen weer met de bus terug naar ons sportcomplex.

Onze grote dank gaat uit naar de sponsoren die deze prachtige actie mogelijk maken. Tot zaterdag!