Terug
Bijzondere voorstelling voor alle ouders, trainers en leiders!

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Alle ouders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op dinsdag 27 november bij VV Papendrecht te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen! In de voorstelling zien we een vader, die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school en bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn… Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft. De reacties zijn zeer enthousiast!

Klik hier voor de trailer  >>

De voorstelling vindt plaats in onze eigen kantine. De inloop is vanaf 19.30 uur. De voorstelling duurt van 20.00 tot 21.15 uur. Een kaartje kost eigenlijk €17,50, maar dankzij de medewerking van de gemeente is de toegang dit keer gratis! We vinden het fijn, als je je van tevoren aanmeldt. Dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan per e-mail via:

jeugd@vvpapendrecht.nl.

Tot 27 november! En uh…. vraag aan andere ouders of zij ook meegaan, dan maken we er met zijn allen een gezellige avond.