Terug
Berichten juli 2020

We zijn er bijna klaar voor!

Op donderdagavond 30 juli is op het Rood-Zwarte Plein gestart met de opbouw voor het Oudejaarsavondfeest. In rijen van vier zijn op gepaste afstand picknicktafels neergezet alsmede tafels, met om elke tafel vier stoelen. Tevens zijn twee grote parasollen geplaatst. Tegen de kantine is een tent neergezet die bestemd is voor de dj. Aan het houten hok zijn bevestigingen aangebracht voor de aftelklok.

    

Morgenmiddag zullen de laatste voorbereidingen plaatsvinden. We zijn er bijna klaar voor!

    

 

Onthulling, afhalen en kopen Jubileumboek op Oudejaarsavond

Beste voetbalvrienden en -vriendinnen,

Bijna is het zover, de Oudejaarsavond van onze vereniging. Inmiddels is de avond vrijwel uitverkocht en kunnen we met zijn allen gaan genieten van een prachtige zomeravond. De weergoden zijn ons jubileum een stuk gunstiger gezind dan het coronavirus. Op de Oudejaarsavond gaan we ook eindelijk het Jubileumboek presenteren. Veel mensen hebben het boek in de voorverkoop besteld. Na de officiële presentatie en overhandiging van het boek om 21.30 uur kunnen alle aanwezigen, die het boek hebben gekocht of willen kopen, het direct meenemen.

De Jubileumcommissie

 

Toegang sportcomplex opgeschoond

Nadat eerder de botanische tuin van het Rood-Zwarte Plein was verwijderd, was het in de laatste dagen van juli tijd om ook de directe omgeving ervan aan te pakken. Onze voorzitter durfde de uitdaging wel aan en baande zich als een ware Tarzan een weg door de VV Papendrecht-jungle. Ook de drie musketiers gingen de strijd niet uit de weg, kort daarop gevolgd door nummer 4, d’Artagnan. Al bekende het ex-Zaterdagfenomeen de survivaltocht vooral te ondernemen om wat te doen aan zijn vele overtollige kilo’s. De expeditie werd geleid door PeterLi. die als een soort Gandalf met zijn op een bezem lijkende staf het bonte gezelschap veilig door de onbekende oorden loodste.

   

Al snel volgde een eerste verrassing: na een opgraving bleek het tussen het Rood-Zwarte Plein en het kassahok bezaaid te liggen met verloren gewaande grindtegels. Wat een ontdekking! Onze erevoorzitter en GerritS. waren intussen gearriveerd om met scheppen het weggehaalde groen in containers te deponeren.

   

De volgende dag volgde de laatste fase. Vanaf het Rood-Zwarte plein diende een begaanbaar pad gemaakt te worden naar de achteringang van de kantine en naar onze fietsenstalling. Helaas waren enkele dappere krijgers de eerste dag niet ongeschonden doorgekomen, waardoor slechts een select groepje geharde onverschrokkenen was overgebleven. Gelukkig wisten zij de klus te klaren. Tijdens de tweede helft van juli was zoveel biomassa van ons sportcomplex geschraapt dat de HVC de gemeente Dordrecht een week lang van warmte kan voorzien. VV Papendrecht complimenteert iedereen die ervoor gezorgd heeft dat de toegang van ons sportcomplex er weer keurig bij ligt.

 

Tweede Weekbrief van seizoen 2020-2021  (28-07-2020)

De tweede Weekbrief van het seizoen 2020-2021 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat de volgende artikelen: ‘Alle VV Papendrecht bedankt!’, ‘Oudejaarsavondfeest bijna uitverkocht!’, ‘Renovatie in eindfase’, ‘Vacatures bij VV Papendrecht’, ‘Opknapbeurt Rood-Zwarte Plein, hulp gevraagd’, ‘Barbecue klusploeg’, ‘Business Club sluit seizoen borrelend af’, ‘Verwijdering asbest dak hoofdtribune’, ‘Subsidiecommissie van start’, ‘Jubileum-Nieuwsbrief 20’, ‘Wijzigingen spelregels veldvoetbal’, ‘Start trainingen, velden nog niet betreden’, ‘Bekerindeling Papendrecht 1’, ‘Nieuwe technische staf Zaterdag 2’ en ‘Voorlopige indeling lagere seniorenteams’. De Weekbrief wordt meestal eens per twee weken uitgebracht. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen.

 

Jubileum-Nieuwsbrief 20

Komende vrijdag gaan we de honderdste verjaardag van VV Papendrecht vieren middels een spetterend Oudejaarsavondfeest. Daarvoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Verder is een nieuwe Jubileum-Agenda opgesteld met daarin de nieuwe datum voor Dé Dorpsderby die vanwege de coronacrisis uitgesteld moest worden. Meer over de genoemde onderwerpen kunt u lezen in de 20e Nieuwsbrief van de Jubileumcommissie. U kunt Jubileum-Nieuwsbrief 20 downloaden door hier te klikken  >>

Sponsoren, helpen of ideeën? Laat het ons weten en doe mee. Contact opnemen kan per e-mail via: jubileum@vvpapendrecht.nl.

 

Oudejaarsavond enkele extra plaatsen beschikbaar!

Zoals inmiddels wel bekend is, wordt VV Papendrecht over een paar dagen 100 jaar en gaan we dat komende vrijdag vieren middels een spetterende Oudejaarsavond. Vanwege het verwachte mooie weer kunnen we de plaatsindeling iets anders inrichten met als gevolg dat enkele extra plaatsen beschikbaar zijn. Wilt u ons verjaardagsfeest bijwonen, dan kan dat door te mailen naar jubileum@vvpapendrecht.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Als u meerdere personen tegelijk aanmeldt, dan dient u van eenieder naam en telefoonnummer door te geven almede of u een huishouden voert met deze mensen.

Wees er snel bij, want VOL = VOL!

 

Opknapbeurt Rood-Zwarte Plein, hulp gevraagd

Op de laatste dag van juli vindt op het Rood-Zwarte Plein het Eeuw-verjaardagsfeest van onze club plaats. Dat het plein steeds meer op een botanische tuin was gaan lijken, was al langer een doorn in het oog van menig lid. Om te voorkomen dat de gasten komende vrijdag een kapmes nodig zouden hebben om bij hun zitplaatsen te komen, bonden onder leiding van royere-lid Peter Michielse vier noeste werkers afgelopen zaterdag de strijd aan met de groene wildernis.

   

Het weer was warm en nat (wat wil je nog meer) en om een beetje overzicht te krijgen werd begonnen met de vegetatie hoger dan 1 meter. Daarna werd op de knietjes en hurken voeg voor voeg van het hinderlijke groen ontdaan. Na 16 uur (4 personen, 4 uur) werken was de metamorfose voltooid en konden de heren tevreden aan het gerstenat.

    

Aanstaande dinsdagavond wordt het pleintje achter het kassahok onder handen genomen, zodat ook de entree er weer pico bello uitziet. Helpers zijn welkom. Om 19 uur wordt het startschot gegeven.

 

Business Club sluit seizoen borrelend af

De leden van Business Club vv Papendrecht hebben elkaar na een lange periode weer ontmoet voor de afsluiting van het toch wel bijzonder te noemen seizoen. Restaurant ‘De Kat in de Wilg’ in Oud-Alblas was deze keer de aangewezen plaats voor de gezellige afsluiting die keurig volgens de richtlijnen van het RIVM verliep. De opkomst was groot en iedereen was enthousiast om elkaar weer na zo’n lange tijd te zien en te spreken.

Voorzitter Bram Blom opende de avond en de aanwezige, nieuwe leden werden voorgesteld. Aannemersbedrijf Garant en Ysbrand de Haas Timmer en onderhoudsbedrijf werden van harte welkom geheten bij de leukste en gezelligste Business Club van Papendrecht. Last but not least werd het glas geheven op een nieuw seizoen, waarin gezondheid en gezelligheid hand in hand gaan.

 

Renovatie in eindfase

De werkzaamheden aan onze opstallen zitten in de eindfase. De commissiekamer is bijzonder fraai geworden, zoals u kunt zien in het filmpje van Mariska  >>

Maar ook de verzorgersruimte is mooi opgeknapt  >>

De werkzaamheden aan de bestuurskamer zijn nog in volle gang. Recentelijk is de vloerbedekking verwijderd. Binnenkort wordt nieuwe vloerbedekking gelegd. Verder is het bedoeling ons ballenhok aan te pakken. Zo gaat er een nieuw keukentje geplaatst worden.

   

Het meeste werk heeft ongetwijfeld gezeten in de kantine. Het is gewoon onbeschrijfelijk wat daar allemaal gebeurd is.  Het beste is om dat met uw eigen ogen te aanschouwen. De komende weken kan dat elke zaterdag vanaf 14 uur. Kom gezellig even langs voor een hapje en een drankje en om de gerenoveerde kantine te bewonderen. En om van de prachtige, nieuwe loungebanken gebruik te maken. U bent van harte welkom!

 

Alle VV Papendrechters bedankt!

Wij willen alle leden, vrijwilligers en sponsors van VV Papendrecht bedanken voor de steun in de afgelopen periode. We zijn dankbaar en blij dat, ondanks de voetballoze maanden, alle leden zich solidair hebben getoond door de club niet in de steek te laten en zonder morren de contributie te betalen. We zijn dankbaar voor de loyaliteit van onze sponsors. Ondanks dat ook zij de weerslag voelen van de coronacrisis, zijn ze massaal achter ons blijven staan. Dit lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar is het zeker niet. Dat beseffen wij ons terdege. Extra waardering gaat uit naar alle vrijwilligers en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd aan de metamorfose van onze kantine en het aanpakken van ons clubgebouw als het omtoveren van de commissiekamer tot een schitterende ruimte en last but not least de mensen die de bestuurskamer getransformeerd hebben tot een ruimte met het cachet en de uitstraling, die hoort bij een honderdjarige eersteklasser.

Alle VV Papendrechters hartelijk bedankt!

Het bestuur

 

Vacatures bij VV Papendrecht

Ondanks dat het zomer is, wordt achter de schermen hard gewerkt aan het invullen van openstaande functies. Veel functies zijn inmiddels ingevuld, maar we zoeken zeker nog mensen. Wij roepen daarvoor uw hulp in. Op het moment hebben we de volgende vacatures:

 • Terrein- en materiaalbeheerder, beheer ruimte voetbalmaterialen en kleedkamers.
 • Het prepareren van de doelen op zaterdagochtend tijdens wedstrijddagen.
 • Commissieleden voor de Vrijwilligerscommissie, Sponsorcommissie, Financiële Commissie en Activiteitencommissie.
 • Spelbegeleiders voor JO7 t/m JO10.
 • Scheidsrechters, met name voor JO11 t/m JO13.
 • Leiders jeugdteams.
 • Grensrechters bij juniorenploegen.
 • Technisch coördinator JO13/12.

Daarnaast zijn kantinemedewerkers en medewerkers voor de onderhouds- en schoonmaakploeg altijd welkom. Ben je een betrokken lid, vrijwilliger, ouder of familielid van een (jeugd)lid en wil je graag iets voor de club doen, laat het ons dan weten. Voor de functies bij de jeugdafdeling kunt u mailen naar jeugd@vvpapendrecht.nl. Voor de overige functies kunt u contact opnemen met secretaris Edwin Schreurs, bijvoorbeeld per e-mail: secretaris@vvpapendrecht.nl.

 

Wijzigingen spelregels veldvoetbal

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn de nodige spelregelwijzigingen doorgevoerd. De belangrijkste hebben betrekking op strafschoppen, de strafschoppenserie en hands. Wat dat laatste betreft geldt:

 • Met het oog op het bepalen van overtredingen met betrekking tot hands, eindigt de ‘arm’ bij onderkant van de oksel (zie afbeelding hieronder).

Andere belangrijke veranderingen zijn:

 • Als de doelverdediger bestraft wordt voor het onreglementair voor de tweede keer raken van de bal bij een spelhervatting, dan wordt de bijbehorende disciplinaire straf gegeven, zelfs als het tweede keer raken met de hand of arm gebeurde.
 • Als de scheidsrechter een ‘snelle vrije schop’ toestaat of voordeel geeft in het geval van een overtreding die een veelbelovende aanval verhinderde of onderbrak, dan wordt de gele kaart niet gegeven.
 • Een speler die niet de vereiste vier meter afstand in acht neemt bij een scheidsrechtersbal, moet een gele kaart ontvangen.
 • Als de doelverdediger de bal opwipt bij een doelschop of vrije schop en deze wordt naar hem terug gekopt of met borst teruggespeeld door een ploeggenoot zodat de doelverdediger de bal in zijn handen kan nemen, dan moet de schop worden overgenomen maar er hoeft geen disciplinaire straf gegeven te worden tenzij dit aanhoudend gebeurt.

Het spelregeldocument voor dit seizoen is hier te downloaden >>

 

Start trainingen, velden nog niet betreden

Hoewel onze voetbalvelden er steeds beter bij gaan liggen, zijn ze nog niet voldoende hersteld om erop te kunnen. Blijf daarom nog van de velden af, want hoe langer ze met rust gelaten worden, hoe eerder we er weer gebruik van kunnen maken.

    

De verwachting is dat in de loop van augustus de eerste teams kunnen gaan starten met trainen. Zodra meer bekend is, zal daarover bericht worden.

   

 

Barbecue klusploeg

Onze klusploeg heeft de afgelopen maanden bergen werk verzet. Speciaal voor hen werd op zaterdag 18 juli een barbecue gehouden. De avond werd gestart met speeches van Kiki en bestuursleden Erwin en Hans. Hierin werd iedereen uitgebreid bedankt voor de werkzaamheden, alle initiatieven en het prachtige resultaat. Daarna werd het buffet geopend.

   

Onder leiding van BBQ-meesters Patrick en Aad werd allerei vlees bereid als hamburgers, karbonades en braadworsten. Ook zorgden ze voor gebakken uienringen en de nodige spiezen, onder meer met garnalen en varkenshaas, slaslieksticks en sateetjes. Verder konden drie verschillende soorten salade genomen worden. Tevens was gesneden stokbrood aanwezig, wit en bruin, met voor de liefhebbers kruidenboter. Tot slot stonden voor bij al dat lekkers diverse sauzen klaar. Het bijzonder geslaagde samenzijn werd pas afgesloten, toen het al donker was geworden.

   

VV Papendrecht wil nogmaals alle mensen van de klusploeg van harte dankzeggen voor alle uitgevoerde en nog te verrichten werkzaamheden. Onze speciale dank gaat uit naar Kiki en Aad en alle anderen, die voor de geweldige barbecue gezorgd hebben.

 

Oudejaarsavondfeest uitverkocht!

De belangstelling voor het Oudejaarsavondfeest van vrijdag 31 juli is zo groot dat het is uitverkocht. U kunt er zich nog wel voor aanmelden middels het sturen van een e-mail naar jubileum@vvpapendrecht.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. U wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Als de weersomstandigheden het toelaten, kunnen we het aantal plaatsen voor het feest verhogen, zodat u alsnog de viering van de honderdste verjaardag van VV Papendrecht kunt bijwonen.

 

Verwijdering asbest dak hoofdtribune

Eerder is medegedeeld dat het dak van onze hoofdtribune asbesthoudend was. Op maandagochtend 13 juli werd door het gespecialiseerde Papendrechtse bedrijf IJzer & Metaalhandel Stal begonnen met de verwijdering van de asbesthoudende platen. Na anderhalve dag hard werken was de klus geklaard. VV Papendrecht bedankt IJzer & Metaalhandel Stal voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

   

Op dit moment loopt een onderzoek naar de mogelijkheden voor een nieuw dak. Gedacht wordt aan een duurzame oplossing. We hopen dit binnen niet al te lange tijd te realiseren. Zodra meer bekend is, zal hierover bericht worden op onze mediakanalen.

 

Portret van Liza van der Most bij VV Papendrecht

In het voorjaar zijn we per e-mail benaderd door AjaxTV. Daarin werd verteld dat een portret gemaakt zou worden van Liza van der Most, Mrs. Ajax en OranjeLeeuwin. Gevraagd werd of dat kon bij de club waar het voor haar allemaal begonnen is, namelijk VV Papendrecht. Vanzelfsprekend wilden we daar graag aan meewerken.

Het resultaat staat op YouTube  >>

 

Meeste plaatsen Oudejaarsavondfeest gereserveerd

De meeste plaatsen voor het Oudejaarsavondfeest van vrijdag 31 juli zijn inmiddels gereserveerd. Mocht u de viering van de honderste verjaardag van VV Papendrecht willen bijwonen, wacht dan niet te lang met aanmelden. Dit kan door te mailen naar de Jubileumcommissie: jubileum@vvpapendrecht.nl. Vermeld daarbij uw naam en telefoonnummer. Als u meer personen tegelijk aanmeldt, dan dient u van elk persoon naam en telefoonnummer door te geven almede of u een huishouden voert met deze mensen. Meer informatie staat in het uitgebreide bericht over onze Oudejaarsavond  >>

Geef je nu op, want VOL = VOL!

 

Eerste Weekbrief van seizoen 2020-2021  (11-07-2020)

De eerste Weekbrief van het seizoen 2020-2021 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat de volgende artikelen: ‘Oudejaarsavond op vrijdag 31 juli 2020’, ‘Lancering Jubileumboek VV Papendrecht op 31 juli’, ‘Jubileumwedstrijd tegen Drechtstreek op 11 juni’, ‘Portret Liza van der Most bij VV Papendrecht’, ‘Jubileum-Nieuwsbrief 19’, ‘Papendrecht 1 in eerste klasse B’, ‘Vrouwen 1 aan het partijen’ en ‘Zondagveteranen blijven maar doorgaan’. De Weekbrief wordt meestal eens per twee weken uitgebracht. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen. Op die pagina staan tevens artikelen over voetbalvereniging Papendrecht die in het Papendrechts Nieuwsblad verschenen zijn.

 

Jubileum-Nieuwsbrief 19

Op 1 augustus 2020 bestaat VV Papendrecht precies 100 jaar. Aan de vooravond daarvan gaan we dat vieren middels een speciale Oudejaarsavond. Dan zal tevens het Jubileumboek officieel gepresenteerd worden. Het is in de voorverkoop te bestellen, vanwege ons oprichtingsjaar 1920 voor het symbolische bedrag van € 19,20. Deze voorverkoop duurt tot en met zondag 12 juli. Meer over de genoemde onderwerpen kunt u lezen in de 19e Nieuwsbrief van de Jubileumcommissie. U kunt Jubileum-Nieuwsbrief 19 downloaden door hier te klikken  >>

Sponsoren, helpen of ideeën? Laat het ons weten en doe mee. Contact opnemen kan per e-mail via: jubileum@vvpapendrecht.nl.

 

Oudejaarsavond op vrijdag 31 juli 2020

Het zal geen verrassing zijn dat onze club in 2020 100 jaar bestaat. De exacte oprichtingsdatum is 1 augustus 1920 en dat betekent dat we op vrijdagavond 31 juli 2020 onze Oudejaarsavond vieren. Nu het coronavirus in het land is, is het lang onduidelijk geweest of we überhaupt iets zouden kunnen vieren. Echter, vanaf 1 juli zijn er weer bijeenkomsten mogelijk, mits de richtlijnen van het RIVM gevolgd worden. We kennen daarvan allemaal de anderhalve meter, geen handen schudden, vaak handen wassen en hoesten en niezen in de elleboog. Het goede nieuws is dus dat we onze Oudejaarsavond kunnen vieren en dat gaan we dan ook doen. Maar we moeten ons wel aan een aantal voorschriften houden. Wat locatie betreft, we vieren het buiten, dat wil zeggen op het Rood-Zwarte Plein tussen kleedkamers en kantine. We hopen uiteraard op mooi weer, maar we zetten ook tenten neer. We zorgen voor zitplaatsen waarbij de anderhalve meter afstand bewaard kan worden. Desinfecteringsmiddelen zijn aanwezig en tafels worden regelmatig gedesinfecteerd. Met pijlen zijn de routes aangegeven richting dames- en herentoiletten (gescheiden). Kantinepersoneel zal bedienen, dus we hoeven niet zelf de kantine in te lopen. Betalen is alleen mogelijk door te pinnen, geen contant geld dus. Het belangrijkste is echter onze eigen discipline tijdens de avond zelf. We vragen iedereen zich aan de regels te houden.

Voordat het echter zo ver is, is het noodzakelijk dat iedere gast zich vooraf aanmeldt. Dat doet u door een e-mail te sturen naar het e-mailadres van de Jubileumcommissie: jubileum@vvpapendrecht.nl. De volgende gegevens hebben wij van u nodig:

 • Naam;
 • (Mobiel) telefoonnummer.

Als u meerdere personen tegelijk aanmeldt, dan dienen wij elke naam en elk telefoonnummer te krijgen. En of u een huishouden voert met deze personen. Vooraf per e-mail aanmelden is dus verplicht. We gaan er dan van uit dat u geen klachten heeft als hoesten, niezen en koorts. Blijf anders thuis. Een ander punt om rekening mee te houden is dat de ruimte die we hebben niet onbeperkt is. Wanneer het onverhoopt heel slecht weer is, moeten we uitwijken naar de kantine. Dat betekent dus ook dat er een maximum zit aan het aantal mensen dat we kunnen ontvangen. Geef u zich daarom zo spoedig mogelijk op. In principe is iedereen welkom, maar gezien het beperkte aantal plaatsen hebben leden (en hun gezinsleden) voorrang. U ontvangt geen e-mail van ons terug, tenzij we over het maximum aantal personen heengaan. Bij aankomst op de avond stellen wij u weer vragen over uw gezondheid. De avond start om 21.00 uur, met inloop vanaf 20.45 uur. Het Jubileumboek zal om 21.30 uur gepresenteerd worden. Precies om middernacht heffen we het glas, eten we een oliebol en wensen we onze vereniging een goede nieuwe eeuw toe. Om 01.00 uur eindigen we. Voor muziek hebben we gezorgd. Graag hadden wij deze uitnodiging geschreven zonder alle voorwaarden erin. Het is echter niet anders, vandaar dat we het zowel vooraf als tijdens de avond heel zorgvuldig moeten doen. Natuurlijk hopen we wel dat u er zin in heeft en houdt.

Dus meldt u zich aan!

 

Lancering Jubileumboek VV Papendrecht op 31 juli

Voetbalvereniging Papendrecht wordt op 1 augustus precies een eeuw oud. De dag ervoor, oudejaarsavond dus voor VV Papendrecht, wordt het speciale jubileumboek vanwege ons 100-jarig bestaan gelanceerd. Het jubileumboek is 176 pagina’s (A4-formaat) groot geworden en in de beste kwaliteit denkbaar gedrukt. Het is ontworpen door onze hoofdsponsor NOSUCH. Wij van de Jubileumcommissie zijn enorm trots om dit boek straks aan iedereen te presenteren. De officiële presentatie van het Jubileumboek zal plaatsvinden op vrijdag 31 juli om 21.30 uur. Daarna kan het boek worden opgehaald in de kantine van VV Papendrecht. Het boek is nu al online in onze webshop in de voorverkoop te bestellen, vanwege ons oprichtingsjaar 1920 voor het symbolische bedrag van € 19,20. Deze voorverkoop duurt tot en met zondag 12 juli. Hierna zal de prijs omhooggaan naar € 24,99. Dus grijp uw kans en koop nu nog het jubileumboek tegen het gereduceerde tarief van € 19,20!

Bestellen kan door hier te klikken  >>

 

Jubileumwedstrijd tegen Drechtstreek op 11 juni

De Jubileumwedstrijd tegen Drechtstreek, die in het kader van het 100-jarig bestaan van VV Papendrecht deze zomer op het programma stond maar vanwege de coronacrisis geen doorgang kan vinden, is verschoven naar volgend jaar. Op vrijdag 11 juni 2021 zal Dé Dorpsderby op het Slobbengors gespeeld gaan worden. Nadere details als het aanvangstijdstip volgen later. Sponsoren, helpen of ideeën? Laat het de Jubileumcommissie weten en doe mee. Contact opnemen kan via: jubileum@vvpapendrecht.nl.

 

Voorlopige indelingen jeugdteams seizoen 2020-2021

VV Papendrecht heeft na intensief overleg de voorlopige indelingen van de jeugdteams voor het seizoen 2020-2021 opgesteld. Let wel: het gaat om voorlopige indelingen. Veranderingen zijn dus nog mogelijk! Voor deze werkwijze is gekozen om iedereen tijdig een idee te geven waar hij of zij aan toe is. De definitieve indelingen volgen pas bij aanvang van de eerste, officiële wedstrijden van het nieuwe seizoen.

Voorlopige teamindelingen junioren seizoen 2020-2021  >>
Voorlopige teamindelingen pupillen seizoen 2020-2021  >>
Voorlopige teamindelingen meisjes seizoen 2020-2021  >>

Op dit moment lopen nog de nodige gesprekken met spelers, ploegen en teambegeleiders. Het kan daarom zijn, dat jouw naam er niet bijstaat. Met uiterste zorgvuldigheid is gekeken naar de invulling. Mocht desondanks je naam ontbreken of je naam niet juist geschreven zijn, contacteer dan je jeugdcoördinator of stuur een e-mail naar: jeugd@vvpapendrecht.nl. U kunt eveneens van dat e-mailadres gebruikmaken, als u als vrijwilliger een bijdrage wilt leveren aan de jeugdafdeling, bijvoorbeeld als (assistent-)scheidsrechter, trainer of leider.

 

Kantine zaterdag geopend

Hoewel de metamorfose van de kantine nog niet voltooid is, ziet deze er nu al geweldig uit. Er is van alles gebeurd. Zo is bestaand meubilair opgeknapt, zijn nieuwe meubels gemaakt, lampen en een stuk plafond vervangen, muren en plafonds gesaust, kozijnen en deuren geverfd, te veel om op te noemen. Eén ding willen we speciaal benoemen. Boven de bar is nu de tijdlijn van 100 jaar VV Papendrecht te zien, weergegeven met foto’s. Een geweldige aanwinst voor de club. Al het harde werken is weliswaar nog niet helemaal klaar, maar desalniettemin is de kantine komende zaterdag gewoon voor iedereen geopend vanaf 14 uur. We nodigen je uit om te komen kijken, het resultaat te bewonderen en een consumptie te nuttigen. Je kunt dan tevens onze klushelden live aan het werk zien. Wil je helpen, dan kan dat vanzelfsprekend, maar het hoeft niet.

Uiteraard moeten we voldoen aan de coronamaatregelen van de overheid. De 1,5-meterregel geldt nog steeds, dus ook in de kantine. Op de vloeren zijn looproutes en looprichtingen aangegeven. Kortom, de handjes zijn weer flink uit de mouwen gestoken. We willen nogmaals iedere vrijwilliger van harte bedanken voor de geleverde inzet en alvast voor de inzet die nog geleverd gaat worden.

Het bestuur