Terug
Berichten februari 2019

16e Weekbrief van seizoen 2018-2019  (27-02-2019)

De 16e Weekbrief van het seizoen 2018-2019 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat naast vaste onderdelen als wedstrijdverslagen en het wedstrijdprogramma voor de komende twee weken de volgende artikelen: ‘VV Papendrecht begint meidenvoetbalacademie!’, ‘Actie voetbalplaatjes van start’, ‘Nieuws Eeuwfeest, Nieuwsbrief 2’, ‘Sportgala Papendrecht 2019’, ‘Dineren voor Duchenne IV op 12 april’ en ‘Kies voor Hart en Sport 2019’. De Weekbrief komt tweewekelijks uit. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen. Op die pagina staan tevens artikelen over voetbalvereniging Papendrecht die in het Papendrechts Nieuwsblad verschenen zijn.

 

VV Papendrecht begint meidenvoetbalacademie!

Mede door de aanhoudende successen van het Nederlands Damesteam is er een enorme groei in het meiden- en damesvoetbal. Europees Kampioen, plaatsing voor het WK, beste speelster van de wereld (Lieke Martens) en beste coach (Sarina Wiegman)… Het zijn zomaar wat successen in het meiden- en damesvoetbal. Dit heeft ertoe geleid, dat het aantal vrouwelijke leden in Nederland afgelopen seizoen met ruim 2% is gestegen naar een totaal van 158.000 (bron: KNVB). Ook bij VV Papendrecht is het aantal vrouwelijke leden gestegen. We hebben inmiddels een groeiende meiden- en damesafdeling met vier meidenteams (MO13, 2x MO17 en MO19) en een damesteam. En dan hebben we nog recreatief voetballende vrouwen alsmede meisjes, die bij de jongens spelen. Daarnaast hebben al enkele meiden via onze vereniging de stap gemaakt naar de Eredivisie. Wij zijn dan ook trots, dat Liza van der Most (Ajax en het Nederlands voetbalelftal), Nikki IJzerman en Sharona Versluis (beiden Excelsior Barendrecht) onderdeel zijn geweest van onze club. Mede vanwege de groei en de maatschappelijke rol, die wij als vereniging hebben in het meidenvoetballandschap, heeft VV Papendrecht besloten om met ingang van komend seizoen, 2019-2020, te starten met een prestatieve meidenvoetbalacademie. Deze meidenvoetbalacademie moet een platform worden, waarin talentvolle meiden zich verder kunnen ontwikkelen.
In eerste instantie zal worden gestart binnen de MO19 in de hoop, dat we de jaren erna in elke leeftijdscategorie extra teams kunnen formeren. Tevens is er contact met de KNVB om dit de komende jaren verder uit te rollen. VV Papendrecht heeft de ambitie uitgesproken om voor onze regio hét bolwerk te worden ten aanzien van meidenvoetbal.

Om deze ambitie kracht bij te zetten organiseert voetbalvereniging Papendrecht een meidentalentendag op zondag 17 maart van 10:00 tot 13:00 uur. Op deze talentendag zal onder coördinatie van Hoofd Opleidingen Dennis Zaal en jeugdtrainster Sandra van Tol (83 interlands voor het Nederlands Damesteam) een aantal activiteiten worden uitgezet, waar meiden in de leeftijd van 15 tot en met 17 jaar hun talenten kunnen laten zien. Aanmelden voor deze meidentalentendag is niet alleen voor speelster die nog geen lid zijn van VV Papendrecht, maar zeker ook voor huidige speelsters. Vanaf maart zullen er vervolgens diverse wedstrijden worden georganiseerd om het nieuwe MO19-team te vormen. Tevens zal op een nader te bepalen moment een informatieavond worden georganiseerd. Dan zal aan ouders en speelsters uitleg worden gegeven over de nieuwe plannen. Ben jij een speelster in de leeftijd van 15 – 17 jaar en wil jij je sportieve ambitie nastreven, meld je dan nu aan voor de meidentalentendag.  Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal, e-mail: hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl.

Met sportieve groet,

Dennis Zaal
Hoofd Opleidingen VV Papendrecht

U kunt dit artikel hier downloaden  >>

 

Nieuws Eeuwfeest, Jubileum-Nieuwsbrief 2

Volgend jaar wordt VV Papendrecht 100 jaar. Nieuws over ons Eeuwfeest staat in de tweede Nieuwsbrief van de Jubileumcommissie. Hierin komt onder meer het speciale Jubileumlogo aan bod. Op de homepagina staan in het midden drie knoppen. De linker is genaamd ‘Jubileum-Nieuwsbrief’. Door daarop te klikken verschijnt de laatste Nieuwsbrief van de Jubileumcommissie op uw beeldscherm. U kunt Jubileum-Nieuwsbrief 2 ook downloaden door hier te klikken  >>

Sponsoren, helpen of ideeën? Laat het ons weten en doe mee. Contact opnemen kan via: jubileum@vvpapendrecht.nl.

 

Voetbalplaatjesactie van start

Op zaterdag 16 februari is op het centrale plein van winkelcentrum Westpolder, nabij Jumbo Westpolder, het startschot gegeven van de Jumbo-voetbalplaatjesactie, waaraan door VV Papendrecht en VV Drechtstreek wordt deelgenomen. Filiaalmanager Robert Drosterij van de Jumbo aan de Meentpassage opende de bijeenkomst met een inleidend praatje. Daarin vertelde hij, dat de Jumbo-organisatie een maatschappelijke bijdrage wil leveren aan de gemeente Papendrecht. Na de eerdere actie met vier andere sportclubs uit onze gemeente is het nu tijd voor de voetbalclubs. Nadat Papendrecht-voorzitter Hans Jonker en Drechtstreek-voorzitter Steven Wiercks hadden gesproken en beiden de Jumbo hadden bedankt voor het prachtige initiatief, opende wethouder Kees de Ruijter de voetbalplaatjesactie. Hij overhandigde het eerste verzamelalbum aan VV Papendrecht-jeugdspeler Dylan Kamermans. De wethouder gaf het belang aan van de rol, die sportclubs spelen in Papendrecht. Hij wenste alle leden veel verzamelplezier en zei te hopen iedereen weer te zien bij de Dorpsderby op zaterdag 6 april.

U krijgt bij elke € 15 aan boodschappen (exclusief tabak en emballage) bij Jumbo Papendrecht een zakje voetbalplaatjes. Vraag aan familieleden, vrienden, buren en kennissen, of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te krijgen. Alle gefotografeerde voetballers en begeleiders hebben gratis een gepersonaliseerd album ontvangen. Op de voorkant prijkt de foto van het betreffende lid. Mocht je het verzamelboek nog niet ontvangen hebben, neem dan contact op met je leider of kom langs op de club. Er zijn ook losse boeken verkrijgbaar, waarin de stickers geplakt kunnen worden.

VV Papendrecht wenst iedereen veel spaarplezier!

 

Voorproefje Jubileumboek deel 1

Wellicht is het u ontgaan, wat steeds moeilijker wordt nu het jubileumlogo zo prominent aan het kleedkamergebouw hangt, maar volgend jaar bestaat onze voetbalvereniging 100 jaar. Op 1 augustus 2020 om precies te zijn. Uiteraard is hiervoor een Jubileumcommissie opgericht om tal van activiteiten te organiseren. Hieronder valt ook het Jubileumboek. Dit boek gaat Niels van Heteren schrijven in samenwerking met enkele andere leden, die hem daarin gaan ondersteunen. Het komende jaar worden passages, anekdotes, citaten, foto’s en verhalen gedeeld, zodat iedereen een voorproefje van het jubileumboek krijgt. Dit bericht gaat over de oprichting van voetbalvereniging Papendrecht. Want wie weet hoe VV Papendrecht is opgericht? Was het een stel rijke heren, die met gulle giften een voetbalvereniging aan het dorp schonken? Waren het arbeiders van een fabriek in Papendrecht, die besloten om een voetbalvereniging te beginnen? Waren het ouders die samenkwamen om hun jongens op een vereniging te stoppen, zodat zij van de straat bleven? Of waren het gewoon een stel gasten, die in een café onder het genot van een biertje met de pet rondgingen en zo een vereniging oprichtten, die bijna 100 jaar later nog steeds bestaat? Zie hieronder een passage van de toenmalige voorzitter, de heer Celles van den Heuvel, die een beschrijving geeft in het toenmalige voetbalorgaan van onze club in 1932, twaalf jaar na de oprichting.

“Omstreeks Augustus 1920 werd hier ter plaatse opgericht de V.V Papendrecht. Het begin was bijzonder sensationeel. Op het zeer bekende hoekje bovenaan de Veerstoep, bij Café Wapperom, werd op een Zaterdagavond onder heftige beweging en hilariteit door eenige nieuwbakken voetballiefhebbers besloten een Voetbalvereeniging te stichten. Maar ja, net als altijd, dat ging niet zo gemakkelijk, daar was geld voor noodig. Ras besloot men om een collecte te houden onder de personen, die daarbij aanwezig waren. De heer T. Verhey ging daarop met de pet in het rond. Alle aanwezigen waren bereid om de som van 50 cent af te staan. Maar één persoon was niet bereid om het verschuldigde bedrag te betalen, die kreeg als belooning een klap middenin zijn aangezicht. Met het geld dat werd opgehaald, moest een nieuwe bal gekocht worden. En reeds de Maandagavond daarop werd voor het eerst geoefend. Het bijzondere en het mooie was, dat allen op hun klompen daarbij aanwezig waren, een heel enkele had schoenen aan, met die mooie haakjes erbovenop (oude mode). De eerste oefening werd gehouden op het zand aan de Veerdam, thans beter bekend als het z.g. eiland.

Wordt vervolgd!

 

Sportgala Papendrecht 2019

In een bomvol theater De Willem is op woensdag 13 februari het Papendrechtse Sportgala 2019 gehouden. Ruim 500 mensen werden getrakteerd op een gevarieerd programma met daarin de verkiezingen van sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent, sporttalentenploeg en sportvrijwilligers van 2018, afgewisseld met veel Papendrechtse inbreng tussen de verkiezingen door. Zo gaf ons voormalig lid Bailey de Regt een freestylevoetbalshow, was er een indrukwekkend eerbetoon aan de onlangs overleden oud-wethouder Piet Kaptein en was er een mooi gesprek met Iris Pruysen, deelneemster aan de Paralympics van 2012 in Londen. Daarnaast waren er optredens van House of Drums en de Steelband van Excelsior Papendrecht. Het geheel werd gepresenteerd en aan elkaar gepraat door ons erelid Peter Michielse. De inbreng van voetbalvereniging Papendrecht bestond uit twee sportvrijwilligers en de nominatie van twee sportploegen: Zaterdag 2 en JO17-1, vanwege hun prestaties in 2018: respectievelijk promotie naar de reserve hoofdklasse en het kampioenschap in de eerste klasse. Als sportvrijwilligers 2018 waren door ons bestuur aangedragen Marc de Groen en Jo Pattinama, voor hun verdiensten voor onze vereniging op velerlei gebied. Op het podium werden hun prestaties door Peter Michielse benoemd, waarna burgemeester Aart-Jan Moerkerke alle sportvrijwilligers eerde met een certificaat en een wijnpakket van Wijnhuis De Paap. Bij de sportploegen kwam de concurrentie voor de eerste prijs van het eerste team van PKC/SWKGroep (Nederlands korfbalkampioen op het veld in 2018). PKC won nipt van ons tweede selectie-elftal, dat daarmee dus tweede werd. Onze JO17-1 eindigde op de derde plaats. Al met al was het een avond vol pure propaganda voor de Papendrechtse sportwereld, met vertegenwoordiging van onze vereniging op verschillende gebieden. Met dank aan de fantastische organisatie door het bestuur van de Stichting Sportgala, waarin ook onze leden Eimerd van de Griend als voorzitter, Monique Klooster en Lonneke Michielse actief zijn.


Foto: Dirk Werkman.

 

Thea Vuurens verzorger jeugd

Vanaf heden beschikt de jeugdafdeling over een eigen sportverzorger. Thea Vuurens, die al jaren ervaring heeft als sportverzorger binnen voetbalvereniging Papendrecht, zal deze taak elke donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur op zich nemen. Aanvragen van jeugdtrainers voor een (preventieve) behandeling of voor een consult van een jeugdspeler zullen eerst moeten worden gemeld bij de verantwoordelijke jeugdcoördinator.

Wij wensen Thea veel werkplezier als sportverzorger voor onze jeugd!

Rick Croese
Voorzitter jeugdafdeling

 

Kantinepersoneel gezocht

VV Papendrecht vindt het belangrijk om iedereen in de kantine goed te kunnen bedienen. Wij willen daarom onze kantinecrew uitbreiden om bezettingsproblemen, waarmee de laatste tijd enkele malen gekampt hebben, te voorkomen. We zoeken derhalve mensen voor achter de bar en in de keuken. Hebt u interesse om deel uit te maken van het kantinepersoneel of om een keer op afroepbasis (een deel van) een zaterdag te helpen, laat het ons dan weten. U kunt zich richten tot Marc Commandeur, voorzitter van de kantinecommissie (kantinecommissie@vvpapendrecht.nl), of tot penningmeester Dick Verschoor (penningmeester@vvpapendrecht.nl).

Het bestuur

 

VV Papendrecht-voetbalplaatjes

VV Papendrecht is een voetbalvereniging met een lange historie. In 2010 werd onze club 90 jaar. Bij dat heuglijke feit werd uitvoerig stilgestaan, onder meer met een voetbalplaatjesactie. Dit tot groot enthousiasme van onze leden. Verwoed werden de voetbalplaatjes van spelers en begeleiders gespaard en in het verzamelalbum geplakt. Regelmatig kwamen leden bijeen om te kijken, hoever de anderen gevorderd waren en om dubbele stickers te ruilen. Uiteraard waren het eigen voetbalplaatje en de eigen ploeg favoriet. Iedereen, jong en oud, ging tot het uiterste om het album compleet te krijgen. Velen lukte dit uiteindelijk. VV Papendrecht kijkt met groot genoegen op die periode terug. Menigeen heeft het boek nog thuis en haalt het van tijd tot tijd uit de kast. Als je het doorbladert, zie je jeugdspelers die heden ten dage furore maken in het eerste of trainer dan wel leider zijn van een team.

Inmiddels is het 2019 en nadert het moment, waarop onze club 100 jaar wordt. Vanzelfsprekend gaat dit uitgebreid gevierd worden. De Jubileumcommissie is al geruime tijd bezig om van het Eeuwfeest een waar en onvergetelijk spektakel te maken. Tijdens de voorbereidingen is geïnventariseerd, welke activiteiten de leden graag bewerkstelligd zouden willen zien. Eén van de voornaamste wensen was een nieuwe voetbalplaatjesactie. Voetbalvereniging Papendrecht is dan ook bijzonder verheugd, dat deze fantastische spaaractie opnieuw tot stand gekomen is. Alle 541 sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor VV Papendrecht ontworpen verzamelalbum. Dit krijgt ieder lid, dat zich heeft laten fotograferen en toestemming gegeven heeft voor het gebruik van de foto, gratis verstrekt. De spaarboeken worden vanaf zaterdag 16 februari door de leiders verspreid. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het verzamelalbum aanschaffen bij Jumbo Westpolder Papendrecht of Jumbo Meentpassage Papendrecht. De officiële start van de voetbalplaatjesactie is op woensdag 20 februari.

Namens het bestuur van VV Papendrecht en Jumbo Papendrecht veel spaarplezier toegewenst!

 

15e Weekbrief van seizoen 2018-2019  (13-02-2019)

De 15e Weekbrief van het seizoen 2018-2019 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat naast vaste onderdelen als de Pupil van de Week, wedstrijdverslagen en het wedstrijdprogramma voor de komende twee weken de volgende artikelen: ‘Jubileumlogo onthuld’, ‘Prijsverhogingen kantine’, ‘Kantinepersoneel gezocht’, ‘VV Papendrecht-voetbalplaatjes’, ‘Voorproefje Jubileumboek deel 1’, ‘Wim Vermeulen Vrijwilliger van de Maand’, ‘Thea Vuurens verzorger jeugd’ en ‘Pilot poule JO13-3 voetballen zonder grensrechter’. De Weekbrief komt tweewekelijks uit. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen. Op die pagina staan tevens artikelen over voetbalvereniging Papendrecht die in het Papendrechts Nieuwsblad verschenen zijn.

 

Wim Vermeulen Vrijwilliger van de Maand

Wim Vermeulen is de eerste Vrijwilliger van de Maand van 2019. Wim is bijna 60 jaar lid van VV Papendrecht. Hij was ooit de eerste jeugdspeler, die naar de zaterdagselectie ging. Wim heeft in de loop van de jaren vele dingen gedaan voor onze club. De laatste 8 jaar verzorgt hij elke zaterdag het drinken voor de senioren. Wim is een bijzonder actief lid, dat de titel van Vrijwilliger van de Maand dik verdient. Vanwege zijn betrokkenheid bij onze vereniging heeft Wim een fraaie bos bloemen van onze sponsor Ron’s Bloemen- & Kadosjop in ontvangst mogen nemen.

 

Pilot poule JO13-3 voetballen zonder grensrechter

Vanuit de KNVB lopen verschillende onderzoeken, hoe de KNVB het spelplezier voor de voetballers kan vergroten. Uit onderzoek is gebleken, dat het functioneren van (verenigings-)grensrechters één van de grootste bronnen van ergernis is binnen het amateurvoetbal. Vanwege deze uitkomst bekijkt de KNVB, of het spelen zonder assistent-scheidsrechters het spelplezier bevordert. De KNVB heeft bij een aantal toernooien teams van Onder 13 voor het eerst laten spelen zonder assistent-scheidsrechters. Doelstellingen van deze pilot zijn:

– Het achterhalen van draagvlak bij verschillende doelgroepen (trainers, bestuursleden, scheidsrechters, spelers en ouders).
– Vermindert het de ergernis bij de doelgroepen, oftewel vergroot het spelen zonder grensrechter het spelplezier.

De uitkomsten van het eerste onderzoek gaven voldoende aanknopingspunten om de pilot breder uit te zetten. Hiervoor heeft de KNVB de competitie van onze JO13-3 uitgekozen. De KNVB plant halverwege de pilot een bijeenkomst om naar de ervaringen van alle deelnemende verenigingen te vragen. Derhalve wordt niet op de definitieve uitslagen van het onderzoeksbureau gewacht, maar kan indien benodigd al eerder bijgestuurd worden. Indien mogelijk wordt dit gecombineerd met de eventuele jeugdbijeenkomsten, die nog georganiseerd worden. Op zaterdag 9 februari heeft Papendrecht JO13-3 uit bij ASWH gespeeld. Op 16 februari speelt JO13-3 om 9.00 uur thuis tegen Pelikaan. We zijn zeer benieuwd naar de eerste ervaringen.

 

Afgelastingen op 9 en 10 februari

Vanwege de regen van de afgelopen dagen zijn niet al onze voetbalvelden bespeelbaar. Op zaterdag 9 februari zijn daarom de thuiswedstrijden afgelast van JO10-3, G1 en Zaterdag 8. Uit gaat de wedstrijd De Alblas JO11-3 tegen Papendrecht JO11-2 niet door. Alle overige wedstrijden gaan gewoon door. Neem in geval van twijfel contact op met je trainer of leider of kijk op de website op de pagina Programma naar het wedstrijdprogramma.

Vanwege de regen op 10 februari zijn alle thuiswedstrijden op de tweede zondag van februari afgelast. Dit betekent, dat geen van onze zondagploegen in actie komt.

 

Juiste persoonsgegevens voor ledenadministratie

De afgelopen periode zijn de nodige administratieve werkzaamheden uitgevoerd. Gebleken is, dat VV Papendrecht niet van iedereen de juiste persoonsgegevens bezit. Van de nodige leden blijkt informatie onjuist of verouderd te zijn. Het is van belang dat wij als club van elk lid de recentste, persoonlijke gegevens kennen. Foutieve informatie kan tot problemen leiden. Zo kunnen gestuurde facturen niet aankomen, wat tot wanbetaling en schorsing als spelend lid kan leiden. Om dergelijke problematiek te voorkomen is het derhalve essentieel, dat wij van u de juiste persoonsgegevens hebben. Om onze ledenadministratie op orde te houden vragen wij u om wijziging van adres, telefoonnummer, rekeningnummer, e-mailadres en dergelijke zo snel mogelijk aan ons door te geven, bijvoorbeeld via de e-mail: ledenadministratie@vvpapendrecht.nl. U kunt uw recentste persoonlijke gegevens ook verstrekken middels het invullen van het Wijzingsformulier, dat te verkrijgen is op de club en tevens hier te downloaden is  >>

VV Papendrecht gaat uiteraard zorgvuldig met privacygegevens om en houdt zich strikt aan alle wettelijke verplichtingen.

 

Prijsverhogingen kantine

Al jaren zijn de prijzen in de kantine niet meer verhoogd. Door gestegen inkoopprijzen, accijns- en btw-verhogingen en toegenomen exploitatiekosten is besloten de prijzen van de consumpties vanaf achter de bar te verhogen. Dit in navolging van de eerdere prijsaanpassingen van enkele producten in de snackhoek. De nieuwe prijzen worden gehanteerd vanaf februari. Verder zullen wij de komende tijd kijken naar veranderingen in het assortiment. Zo zullen wij van grote flessen (glas limonade) naar flesjes overgaan ter bevordering van de kwaliteit. Ook zijn vanaf heden speciaal- of seizoenbiertjes te koop. Mocht u vragen hebben, dan kunt u zich richten tot Marc Commandeur, voorzitter van de kantinecommissie (kantinecommissie@vvpapendrecht.nl), of tot penningmeester Dick Verschoor (penningmeester@vvpapendrecht.nl).

Het bestuur

 

Woensdag 6 februari alle trainingen afgelast

Op 6 februari zijn op sportpark Slobbengors plassen ontstaan als gevolg van de aanhoudende regenval. Alle trainingen zijn op deze woensdag dan ook afgelast.

 

Aanpak betalingsachterstanden

Tijdens de algemene ledenvergadering 2018 stelde het bestuur een nieuw protocol voor aangaande de aanpak van betalingsachterstanden van leden. Het gaat hierbij om de contributie, bijdragen aan het jeugdkledingplan, boetes en dergelijke. De vergadering ging akkoord met het voorstel. Het protocol houdt in, dat in eerste instantie degene met een betalingsachterstand een herinnering krijgt. Indien gewenst kan de penningmeester in overleg gaan met de betreffende persoon om een betalingsregeling te treffen. Wordt niet gereageerd op de eerste herinnering, dan wordt nog enkele keren op de betalingsherinnering gewezen. Wordt ook daarna de betalingsachterstand nog niet voldaan en is deze opgelopen tot 60 dagen, dan zal het bestuur aangeven, dat het lid niet meer aan officiële wedstrijden mag deelnemen. Zodra de betalingsachterstand is voldaan, zal de schorsing onmiddellijk worden opgeheven. Het nieuwe protocol gaat begin februari in.

 

Jubileumlogo onthuld

Over anderhalf jaar wordt VV Papendrecht 100 jaar. De voorbereidingen voor het Eeuwfeest zijn in volle gang. In het kader daarvan is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een speciaal jubileumlogo. Diverse ontwerpen zijn bekeken en beoordeeld. Eind januari werd door het bestuur het speciale, door hoofdsponsor NOSUCH ontworpen logo uitgekozen. Het stijlvolle jubileumlogo werd op zaterdagmiddag 2 februari onthuld in de rust van de wedstrijd Papendrecht – Roda Boys/Bommelerwaard door voorzitter Hans Jonker en jubileumcommissielid Dieter Hasenbein. Een doek met het jubileumlogo hangt aan de muur van ons kleedkamercomplex, aan de kant van het Rood-Zwarte plein.

     

 

Enkele afgelastingen op 2 en 3 februari

De KNVB heeft vanwege de neerslag en de blijvende, lage gevoelstemperatuur besloten op 2 februari alle wedstrijden in de leeftijdscategorieën Onder 7 tot en met 10 niet door te laten gaan. De voetbalduels van Papendrecht JO7-1, JO7-2 en JO8-1G zijn daarom afgelast. Door de nachtvorst in combinatie met de aanhoudende regen zijn deze zaterdag niet alle velden bespeelbaar. Daarom zijn de thuiswedstrijden JO13-2 en JO14-1 afgelast. De overige thuiswedstrijden gaan gewoon door. Op zondag 3 februari is de wedstrijd SC Emma 6 tegen Papendrecht 3 afgelast.

 

Compleet voetbalplaatjesalbum 2011 gezocht

Binnenkort wordt gestart met een voetbalplaatjesactie, waarbij stickers met foto’s van spelers en begeleiders van VV Papendrecht gespaard en in een speciaal verzamelalbum geplakt kunnen worden. Acht jaar geleden werd, mede dankzij C1000 Westpolder, ook een dergelijke actie gehouden. Stichting Dorpsbehoud Papendrecht is voor haar archief op zoek naar een voetbalplaatjesboek van VV Papendrecht uit het seizoen 2010-2011. Indien u een compleet exemplaar hebt, dat u wilt schenken aan de Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris, e-mail: secretaris@vvpapendrecht.nl.