Algemene Ledenvergadering online op 14 december

Zoals eerder vermeld zal de Algemene Ledenvergadering dit jaar online plaatsvinden op maandag 14 december om 20.00 uur. De vergaderstukken kunt u inmiddels per e-mail opvragen bij secretaris Edwin Schreurs: secretaris@vvpapendrecht.nl.

Leden kunnen aan de vergadering deelnemen middels een platform en kunnen op die manier gewoon stemmen en vragen stellen. Om te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden bij de secretaris en een e-mailadres en een mobiel telefoonnummer op te geven. U ontvangt op het opgegeven e-mailadres de uitnodiging met daarin de link naar het platform. De bijbehorende code krijgt u via een sms op het opgegeven mobiele nummer. Enkele dagen voor de vergadering kunt u al inloggen en instructiefilmpjes bekijken en de vergaderstukken inzien of downloaden. Leden die aan de vergadering willen deelnemen maar deze niet online kunnen volgen, kunnen contact opnemen met de secretaris:

Wij zullen dan gezamenlijk naar een oplossing zoeken.

De agenda kunt u hier downloaden >>