Algemene Ledenvergadering alleen online

Beste leden,

In een eerdere communicatie hebben wij aangegeven dat de Algemene LedenVergadering (ALV) verplaatst is naar 14 december en dat deze online te volgen is. Gezien de ontwikkelingen van de laatste dagen hebben we besloten de ALV alleen online te laten plaatsvinden. Het is dus niet mogelijk voor de leden om de vergadering fysiek bij te wonen.

De leden die online willen deelnemen aan de vergadering kunnen zich aanmelden bij de secretaris. Zij dienen een e-mailadres en een mobielnummer op te geven waaronder zij bereikbaar zijn. Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u de uitnodiging met daarin de link naar het platform. Om toegang te krijgen tot de vergadering heeft u een code nodig die u verstrekt krijgt via een sms op het opgegeven mobiele nummer. Twee weken voor de vergadering kunt u inloggen en de vergaderstukken bekijken of downloaden. Tevens vindt u daar instructiefilmpjes hoe u kunt stemmen en chatten. Vanaf maandag 29 november kunt u de vergaderstukken opvragen bij de secretaris door te mailen naar secretaris@vvpapendrecht.nl.

Wij beseffen dat er leden zijn die niet de mogelijkheid hebben om de ALV online te volgen. Indien dit het geval is, kunt u zich wenden tot de secretaris. We zullen dan kijken hoe we het toch voor u mogelijk kunnen maken om de ledenvergadering te volgen. Dit kunt u als volgt doen:

Namens het bestuur,

Edwin Schreurs