Terug
Afhalen en kopen Jubileumboek

Het Jubileumboek over 100 jaar VV Papendrecht is vanaf heden verkrijgbaar. Bestelde exemplaren zijn af te halen in de kantine. Dit kan je doen tijdens de gebruikelijke openingsuren van de kantine (zaterdagmiddag). Mocht u het boek echt niet kunnen afhalen en hebt u niemand die dat voor u kunt doen, dan kunt u contact opnemen met de Jubileumcommissie via jubileum@vvpapendrecht.nl om het bij uitzondering te laten bezorgen.

Als je het boek via een waardebon hebt gekocht of gekregen, dan hebben we de code nodig op de waardebon. Die code is jouw bestelbewijs. Ben je de bon of code kwijt zijn? Neem dan contact op met de Jubileumcommissie. Wij kunnen deze voor je achterhalen.


Presentatie Jubileumboek (foto: Guillaume Kortekaas)
Links Niels van Heteren, rechts Teus van der Have

Als je het boek via de webshop hebt gekocht, dan staat je naam op de lijst met bestellingen. Je kunt voor de zekerheid je bestelbevestiging laten zien die je per e-mail hebt ontvangen, maar in principe is het doorgeven van je naam voldoende om het boek mee te krijgen. Staat je naam niet op de lijst en mocht je geen bestelbevestiging hebben ontvangen of deze zijn kwijtgeraakt, neem dan ook contact op met jubileum@vvpapendrecht.nl.

Uiteraard kan het boek nog steeds aangeschaft of besteld worden voor de prijs van € 24,99. Dit kan behalve in de kantine ook bij de webwinkel van VV Papendrecht  >>

Dus mocht u het Jubileumboek nog niet in uw bezit hebben, koop dan dit prachtige historische overzicht van onze 100-jarige vereniging, voor uzelf of als verjaardagscadeau.

De Jubileumcommissie