Achtste Weekbrief van seizoen 2021-2022

De achtste Weekbrief van het seizoen 2021-2022 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat, naast vaste onderdelen als wedstrijdverslagen, het wedstrijdprogramma voor de komende twee weken, de voorbeschouwing van de thuiswedstrijd van het eerste en de Pupil van de Week, de volgende artikelen: ‘Koop een Superlot van de Grote Clubactie’, ‘Mooie opbrengst L&B Verenigingsrun’, ‘Stem op VV Papendrecht bij Rabo ClubSupport’, ‘Prijswinnaars lotenverkoop Grote Clubactie 2020’, ‘Stage lopen bij VV Papendrecht’, ‘Gevonden voorwerpen ophalen’, ‘Storing webshop VV Papendrecht’, ‘VV Papendrecht in de media’, ‘Zondag 35+1 in het nieuw’ en ‘Bekervoetbal Papendrecht 1 en O23 A-categorie’.

De Weekbrief wordt meestal eens per twee weken uitgebracht. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen.