Zesde Weekbrief van seizoen 2021-2022

De zesde Weekbrief van het seizoen 2021-2022 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat naast vaste onderdelen als wedstrijdverslagen en het wedstrijdprogramma voor de komende twee weken de volgende artikelen: ‘Word lid en krijg een gratis trainingsset van Quick’, ‘Spaar voor onze club bij Albert Heijn’, ‘Sponsor van de Maand Van ’t Geloof Kalkzandsteen lijmwerken’, ‘VV Papendrecht bij RTL4 terugkijken’, ‘NIX18 is de afspraak’, ‘VV Papendrecht ondersteunt sportklas De Lage Waard’, ‘Zaterdag seizoen 2015-2016’ en ‘Voorbeschouwing Papendrecht – LRC komende zaterdag’.

De Weekbrief wordt meestal eens per twee weken uitgebracht. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen.