Vijfde Weekbrief van seizoen 2019-2020

De vijfde Weekbrief van het seizoen 2019-2020 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat naast vaste onderdelen als wedstrijdverslagen en het wedstrijdprogramma voor de komende twee weken de volgende artikelen: ‘Update en oproep bezoek Cloetesville Highschool (Zuid-Afrika)’, ‘VV Papendrecht in 1920’, ‘Vrijwilligerspas’, ‘Agenda Eeuwfeest VV Papendrecht’, ‘Sponsor Rovanda Handel en Techniek’, ‘Digitale spelerspas’, ‘Voetbaltrainer gezocht voor sportklas De Lage Waard’, ‘Nieuw alternatief trainingsschema’ en ‘Geslaagd trainingsweekend Zondag VE1’.

De Weekbrief komt gemiddeld genomen om de twee weken uit. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen. Op die pagina staan tevens artikelen over voetbalvereniging Papendrecht die in het Papendrechts Nieuwsblad verschenen zijn.